جعفری پلو یکی از انواع پلوهای ایرانی است که از جعفری برای تهیه این پلو استفاده میشود. این پلو را میتوانید با گوشت چرخکرده یا گوشت تکهای و مرغ تهیه کنید و برای تنوع غذایی گزینه بسیار خوبی است. امروز در مجله دلتا جعفری پلو با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان یا فیله مرغ را بهصورت نواری برش بزنید. سپس پیاز را نگینی ریز یا رنده ریز بزنید و داخل تابه بریزید کمی تفت دهید تا آب پیاز کشیده شود و بعد از آن یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و کمی با زردچوبه تفت دهید.
سپس مرغهای خردشده را به پیاز اضافه کنید و آنها را تفت دهید و بعد نمک، فلفل سیاه و کمی دارچین اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.
جعفری را از قبل پاک کنید و بشورید و بگذارید تا خشک شود سپس خرد کنید و به مرغ در حال پخت اضافه کنید. در حد سرخ شدن کافی است نیاز نیست خیلی سرخ شود که خواص جعفری نیز از بین برود این مخلوط را کنار بگذارید.
در ادامه داخل یک تابه دیگر هویج را نگینی ریز یا رنده بزنید و داخل تابه بریزید و نخود و فرنگی ذرت را اضافه کنید و ۱/۲ پیمانه آب مرغ را داخل سبزیها ریخته و کمی زعفران و کره و نمک نیز اضافه کنید و بگذارید سبزیها بپزند و کاملا پخته و به روغن بیفتد و آب مرغ تمام شود.
برنج را از قبل باکمی نمک خیس کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس آبکش کنید و کف قابلمه تهدیگ موردنظر را قرار دهید سپس کمی برنج ریخته و از مخلوط مرغ و سبزیهای روی برنج بریزید و هم بزنید و همینطور لایهها را تکرار کنید تا برنج و مواد تمام شود سپس روی برنج کمی زعفران را ریخته و جعفری پلو را به مدت ۴۰ دقیقه دم بگذارید. نوش جان
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پلو طرز تهیه مانی پلوی خوشمزه به روش دامغانی را مطالعه کنید.