ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه و لذیذ است. همان طور که از اسم آن پیداست داخل این ساندویچ از مرغ و قارچ با طعم تند و تیز استفاده میشود. این ساندویچ را میتوانید در وعدههای ناهار و شام میل کنید. یک پیشنهاد ویژه برای دوستداران طعم و مزه مرغ است که میتوانند در کمترین زمان و بسیار سریع آن را تهیه کنند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری را یاد بگیریم.
ابتدا سینه مرغ را بشویید و روی تخته برش نگینی خرد کنید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. قارچ و سیبزمینی و فلفل دلمهای و پیاز را روی تخته برش نگینی خرد کنید. مواد را کنار بگذارید.
در تابه مناسب مقداری روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شود. به ترتیب سینه مرغ نگینی خردشده و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا با حرارت ملایم بپزند. در این مرحله قارچها را به پیاز اضافه کنید و اندازه ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو بریزید تا قارچها سیاه نشوند و مقداری بپزند.
سپس فلفل دلمهایهای خردشده را به همراه ادویهها که شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز است اضافه کنید و هم بزنید تا از خامی خارج شوند. در این مرحله نوبت اضافه کردن رب گوجهفرنگی است. رب را اضافه کنید و در صورت نداشتن روغن، مقداری روغن بریزید و رب را با روغن گرمشده تفت دهید تا رنگ باز کند. سپس زیر شعله را خاموش کنید.
نان باگت را با چاقوی تیز از طول برش دهید و خمیر داخل نان باگت را خارج کنید و از مواد از قبل آمادهشده به ساندویچ اضافه کنید و میتوانید از گوجه و خیار شور قبل از ریختن مواد داخل نان باگت استفاده کنید. مواد را بریزید. با سس کچاپ یا خردل سرو کنید.
اگر به غذاهای فوری برای شام علاقه دارید، ۶ غذای خوشمزه و فوری برای وعده شام را هم بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: رول اسپاگتی غذایی دلپذیر برای یک دورهمی دوستانه