تارت کیک شکلاتی یکی از انواع کیکها است، که با تارتها خمیر متفاوتی دارد و به خاطر شباهت آن به تارت به این اسم مشهور شده است البته باید گفت این تارت کیک ترکیبی از هر دو است نه بهاندازه کیک پف دارد، ولی بافت نرمی دارد و در قالب تارت تهیه میشود. طعم و مزه بسیار خوبی دارد و یک دسر جذاب عالی است و برای دورهمی بسیار مناسب است. امروز در مجله دلتا طرز تهیه تارت کیک شکلاتی بدون خامه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا همه مواد کیک را از یخچال خارج و در دمای محیط قرار دهید تا همدما شوند. فر را با ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگپودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
در ادامه تخممرغها را داخل کاسه ریخته و شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و حجیم شود و بعد شیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
در ادامه روغن مایه را نیز اضافه کنید و هم بزنید، سپس مخلوط خشک آرد را اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مواد مخلوط شود. دقت کنید نباید زیاد با همزن بزنید تا اثر بیکینگپودر از بین برود.
در ادامه داخل یک قالب تارت را با کره خوب چرب کنید سپس مایه تارت کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود، سپس در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پخته شود البته ممکن است این زمان بسته به فر شما متفاوت باشد، حتما با خلالدندان کیک را چک کنید سپس از قالب خارج کنید و با شکلاتی و خامه قنادی تزئین کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسر لذیذ مطلب پودینگ انبه، دسری خاص و خوش طعم را مطالعه کنید.
فرهنگ آشپزی ایرانی و ترکی شباهت زیادی با هم دارند و غذاهای ترکی اکثرا با ذائقه ما ایرانیها بسیار سازگار هستند. مانند ما ایرانیها، ترکها هم از گوشت در غذا بسیار لذت میبرند و به همین دلیل غذاهای گوشتی متنوعی دارند. برای چشیدن یک غذای گوشتی ترکی خوشمزه و آسان، با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی را به شما آموزش دهیم.
خوراک گوشت ترکیهای از گوشت و سبزیهای مختلف مانند بادمجان و سیب زمینی و گوجه تهیه میشود. این غذا را در ظرفهای مناسب داخل فر طبخ می کنند. این خوراک لذیذ را میتوان با نان یا در کنار برنج سرو نمود.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت قرمه سبزی با رب گوجه فرنگی را مطالعه کنید.
برای تهیه این ته چین میتوانید هم از قیمه مانده در یخچال استفاده کنید و هم خورشت قیمه را تهیه و بعد این ته چین محبوب را بپزید. ته چینها هم در فر و هم به روی گاز قابل تهیه هستند. امروز در مجله دلتا ته چین قیمه زعفرانی خوشمزه با ماست چکیده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا برنج را باید چندین بار بشویید و با مقداری نمک خیس کنید. خورشت قیمه را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا گرم شود اگر آب اضافی دارد باید کشیده شود و خورشت اصلا نباید آب داشته باشد زیرا باعث شل شدن ته چین میشود.
تخممرغها را به همراه ماست و زعفران غلیظ و روغن مایع داخل کاسه ریخته و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید، بهطوریکه تخممرغها از لختگی خارج شوند در این مرحله بهدلخواه میتوانید یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید.
برنج را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به جوش بیاد و کف روی آن را بگیرید برای این نوع تهچینها که خورشت در بین آنها ریخته میشود بهتر است کمی زندهتر از همیشه بردارید و آبکش کنید.
در ادامه برنج را با مخلوط مایه ته چین خوب مخلوطکنید و نصف آن را کف قابلمه داغ، که از قبل کمی روغن ریخته شده بریزید و بعد خورشت قیمه غلیظ را روی آن بریزید. دقت کنید از کنارههای دیوار قابلمه فاصله داشته باشد، سپس بقیه برنج را بریزید و با کفگیر خوب صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته و روی حرارت کم به مدت یک ساعت تا ته چین طلایی شود سپس به همراه زرشک تفتداده تزئین کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ته چین ماست با مرغ زعفرانی خانگی را مطالعه کنید.
خورشت آلو اسفناج یکی از انواع خورشتهای ایرانی است که به عنوان یک خورشت مجلسی شناخته میشود. این غذا علاوهبر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود اسفناج و گوشت بوقلمون برای بدن هم بسیار مفید است. معمولا خورشت آلو اسفناج را با گوشت قرمز درست میکنند، اما میتوان آن را با گوشتهای سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. حالا که متوجه شدید این غذا چقدر مفید و البته لذیذ است، هر چه زودتر دست به کار شوید و این غذای خوشمزه را تهیه کنید. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با بوقلمون را به شما آموزش دهیم.
برای تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت بوقلمون ابتدا اسفناجها را پاک کرده و آنها را بشویید. سپس اسفناجها را درشت خرد کنید. یک ماهیتابه روی اجاق گذاشته و در آن کمی روغن بریزید. اسفناجهای خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا آب اسفناجها کاملا گرفته شود. سپس شعله را خاموش کنید.
در یک ظرف کمی آب ریخته و آلو را در آن بریزید تا خیس بخورد.
گوشت بوقلمون را خرد کرده و آن را بشویید. زعفران را مانند چای در قوری کوچک مخصوص دم کنید. پیاز را ریز خرد کنید. یک ماهیتابه کوچک روی اجاق گذاشته و سه تا چهار قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کرده و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. سپس گوشت بوقلمون تکه تکه شده را در قابلمه ریخته و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. سه لیوان آب هم به آن بیفزایید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا خوب بپزد.
زمانیکه گوشت بوقلمون پخته شد، اسفناج و آلوی خیس شده را به همراه نمک و فلفل و آبلیمو به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید خورشت به مدت ۹۰ دقیقه روی اجاق بماند تا جا بیفتد. به یاد داشته باشید که میزان نمک و فلفل به ذائقه شما بستگی دارد. بنابراین میتوانید میزان آن را بهدلخواه کم یا زیاد کنید.
در پایان پخت خورشت آلو اسفناج، یک ماهیتابه کوچک روی اجاق گذاشته و شنبلیله خشک را در کمی روغن داغ کرده و به آن اضافه کنید. خورشت را در ظرف مورد نظر ریخته و نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت انبه با مرغ، ساده و با طعمی هیجان انگیز را مطالعه کنید.
برای این غذا از قسمت ران مرغ استفاده میشود زیرا برای کباب کردن بسیار مناسب است و بر اثر حرارت خشک نمیشود و کمی چربتر از سینه میباشد. شما میتوانید ران مرغ کبابی را برای مهمانی و مجالس خود بههمراه کته تهیه و سرو کنید. یا اگر دوست دارید طعم و مزههای مختلف برای طعمدار کردن و پخت مرغ امتحان کنید، گزینه ران مرغ کبابی را تست کنید. امروز در مجله دلتا ران مرغ کبابی مزهدار شده خوشمزه و مجلسی در فر را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
ابتدا برای تهیه این غذا باید سس را آماده کنید. برای تهیه سس رب، سس، تمام ادویهها و سیر رنده شده را به همراه روغن زیتون و شیر داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید. اگر پودر پیاز در دسترس نداشتید از یک عدد پیاز خلالی شده استفاده کنید.
ران مرغ را از قبل شسته و با دستمال رطوبت اضافی آن را بگیرید. روی ران مرغها را با چاقو خط انداخته تا مزهها کاملا وارد ران مرغ شوند و مزهدار شوند. حالا رانها را داخل کاسه ریخته و سس آماده شده را روی آن بریزید و خوب ماساژ دهید. سپس روی کاسه را بپوشانید و برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند و رانها مزهدار شوند.
در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی فر را خارج و با کاغذ روغنی بپوشانید. رانها را از سس جدا کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و مجدد روی آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید.
حالا سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ الی یک ساعت در دمای ۱۹۰ قرار دهید تا رانها برشته شوند. برای طلایی شدن در انتها کاغذ روغنی روی رانها را برداشته و گریل را روشن کنید تا سطح آن برشته شود سپس به همراه پلو مخصوص خود میل کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ کباب نگینی تابهای، خوشمزه و آسان را مطالعه کنید.