رول اسپاگتی یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و خیلی جذاب است که از خوردن آن بسیار لذت خواهید برد. رول اسپاگتی غذایی متشکل از یک رول گوشتی به همراه اسپاگتیهای داخل رول است که یک غذای متفاوت و جدید محسوب میشود و میتوانید این غذا را برای مهمانیها و دورهمیهای خود تهیه کنید، زیرا هم ظاهر مجلسی و شیک و هم طعمی متفاوت و جدید دارد. با مجله دلتا همراه باشید.
پیاز را بشویید و سپس با رنده ریز یا غذاساز له کنید و آب اضافی آن را بگیرید. گوشت را داخل غذاساز یا آسیابکن بریزید و پوره کنید تا بافت گوشت کاملا یکدست شود. گوشت پورهشده را به همراه پیاز و ادویه به مواد اضافه کنید. با دست گوشت را خوب ورز دهید تا پیاز و گوشت باهم مخلوط و ترکیب شوند. گوشت را بین ۲ عدد نایلون قرار دهید و با کمک انگشت باز و با وردنه آن را پخش کنید تا شبیه مستطیل شود. اطراف گوشت را صاف و مرتب نمایید.
اسپاگتیها را بدون نصف کردن داخل قابلمه آب جوش قرار دهید تا به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بپزند. بعد این مدت اسپاگتی آماده آبکشی است. آنها را از صافی رد کنید. مقداری آب سرد روی اسپاگتیها بریزید تا به هم نچسبند.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. نایلون روی گوشت را بردارید و اسپاگتیهای آمادهشده را روی سطح گوشت دانه به دانه به صورت صاف در کنار هم و منظم در جهت طولی بگذارید تا تمام اسپاگتیها روی گوشت قرار بگیرند. دقت کنید لبههای گوشت مقداری خالی باشد.
گوشت را از قسمت طولی رول کنید و با پلاستیک بپیچید. ظرف مناسب فر را بردارید و با کمک قلممو مخصوص آشپزی ظرف را چرب کنید. سپس رول را داخل ظرف قرار دهید و نایلون را جدا کنید.
ظرف فر را داخل فر به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد. گوجهها را بشویید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود. بعد از اینکه رول گوشت پخت، ظرف فر را خارج کنید و رول اسپاگتی را روی پوره گوجه قرار دهید و سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: شما را دعوت میکنیم به مطالعه مطلب طرز تهیه یک رولت ارزان و خوشمزه.