سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده میشود در بعضی مجالس به عنوان پیشغذا هم سرو میشود. البته این سالاد را میتوانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید. در دستور زیر در صورت تمایل میتوانید هویج، سیبزمینی و نخود فرنگی را از مواد لازم حذف کنید. شما میتوانید سالاد ماکارانی را به صورت قالبی یا تک نفره برای مهمانی تهیه کنید و به دلخواه مرغ یا ژامبون به آن اضافه کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ماکارونی را یاد بگیریم.
هویجها و سیبزمینیها را شسته و آبپز کنید و سپس روی تخته بگذارید و به شکل مربعهای کوچک یا اصطلاحا نگینی خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
ماکارونی فرمی را در قابلمهای میریزیم و روی آنها آب به مقداری میریزیم که اگر هم بزنیم ماکارونیها در آب شناور باشند تا حدودا ۱۰ دقیقه بپزند. بعد که پخته شد در آبکش میریزیم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود.
ژامبون و خیارشورها را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبهای مربع شکل یکدست خرد کنید و وقتی ماکارونی فرمیها را آبکش کردید با هم به کاسه مواد اضافه نمایید. نخود فرنگی کنسروی و یا پختهشده از قبل را همراه با شوید خشک به مواد اضافه کنید.
داخل یک کاسه کوچک تمام مواد سس را بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. سپس در انتها روی مواد سالاد ماکارونی ریخته و مواد را خوب زیر و رو کنید تا یکدست شود و سس به خورد سالاد برود.
سالاد ماکارونی را بهطور متداول با سسهایی مثل سس مایونز یا سس فرانسوی سرو میکنند که به همین جهت کالری آن بالا میرود. برای کسانی که رژیم لاغری دارند میتوانند سس مایونز را با ماست کمچرب، مقداری فلفل سیاه و آب لیموترش مخلوط و بهعنوان سس به سالاد اضافه نمایند.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه خورشت تره کوهی ، مخصوص ایلامیها را بخوانید.
کیک هندوانه یک دسر آسان، سبک و باطراوت است که برای دورهمی شب یلدا پذیرایی متنوعی را رقم میزند. این کیک یک استوانه هندوانهای است که روی آن یک لایه کرم خامهای شیرین قرار داده شده و مانند سایر کیکها سرو میشود. تنها کاری که برای طرز تهیه کیک هندوانه باید انجام دهید این است که سر و ته یک هندوانه کامل را برش دهید و پوست آن را جدا کنید تا به شکل استوانه درآید. سپس روی آن را با خامه فرم گرفته و به هر شکلی که دوست دارید و با هر میوهای که دلتان میخواهد، تزیین کنید. با مجله دلتا همراه باشید.
با استفاده از یک چاقوی بزرگ، قسمت بالایی و پایینی هندوانه را در یک خط مستقیم برش دهید. این هندوانه قرار است روی یک سطح بنشیند و رویه آن صاف باشد.
هندوانه را به صورت عمودی روی یک تخته برش قرار دهید و تمام پوست سبز و سفید را از کنارههای آن جدا کنید تا شبیه یک کیک بلند و استوانهای شود.
هندوانه را در ظرف سرو قرار دهید و از یک دستمال کاغذی خشک برای خشک کردن هندوانه استفاده کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. از دستمال باکیفیت آشپزخانهای استفاده کنید تا اثری از دستمال روی هندوانه نماند.
ژلاتین را در یک کاسه کوچک روی آب سرد بپاشید و بگذارید ۳ دقیقه بماند. ۵ ثانیه آن را در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین حل و مایع شود. برای آب کردن ژلاتین میتوانید از حرارت کتری نیز استفاده کنید.
لیوان حاوی ژلاتین را روی کتری بگذارید و هم بزنید تا در آب حل شود. در کاسه همزن دستی، خامه غلیظ را با پودر قند و عصاره وانیل بزنید. با همزن شروع کنید و به تدریج سرعت را به متوسط افزایش دهید. دسرهای یلدایی بسیار زیاد هستند ما کوکی انار را هم در مجله به شما یاد دادهایم.
وقتی رد همزن روی خامه افتاد، بهتدریج و باحوصله مخلوط ژلاتین را داخل آن بریزید. سرعت همزن را افزایش دهید و به زدن ادامه دهید تا بافت نرمی پیدا کند.
خامه فرمگرفته را روی سطح و کنارههای هندوانه بمالید و پخش کنید، همانطور که روی کیکهای معمولی را خامه میزنید. سپس با انواع میوه تکهشده که دارید روی آن را تزیین کنید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه دسر انار با ژله و بیسکویت پتیبور را بخوانید.
پلوهای مخلوط با مرغ یا سیبزمینی جزء غذاهایی هستند که با ذائقه ما ایرانیها بسیار جور در میآید. در کنار آن اگر مواد مختلف دیگری را هم با آنها مخلوط کنید میتوانید طعم و مزه جدید و متفاوتی را به سفره غذایی خود اضافه نمایید و از آن لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه چیپس پلو با مرغ را یاد بگیریم.
ابتدا بعد از آبکشی و دم کردن برنج، سیبزمینیها را پوست گرفته و بشویید. برای سهولت کار آن را ریز رنده کرده و در آبکش بریزید.
سیبزمینیها را کاملا بشویید تا نشاسته سیبزمینی رندهشده کاملا از بین برود. سیبزمینی را مدتی در آبکش نگه دارید تا خشک شود و آب اضافی آن کاملا خارج شود. هویج را نیز به همین شکل رنده کنید.
روغن را در تابه یا قابلمه کوچکی داغ کرده و سیبزمینیها را به دفعات سرخ کنید. موقع سرخ کردن سیب زمینیها آن را اصلا هم نزنید چرا که سیبزمینیها به هم میچسبد. شعله گاز را یکنواخت کنید تا همه سیبزمینیها یکسان سرخ شود.
بعد از سرخ شدن، سیبزمینیها را در آبکش بریزید تا روغن اضافی کاملا خارج شود. این کار را با مابقی سیب زمینیها انجام دهید. هویجها را نیز به همین شکل سرخ کنید (هویج زودتر از سیبزمینی سرخ میشود و باید سریع عمل کنید). هویجها را روی دستمال آشپزخانه بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
فیلههای مرغ را درسته یا به صورت مکعبی یا به شکل دلخواه خرد کرده و با کره تفت دهید. پیاز سرخ شده را نیز افزوده و کمی هم با پیاز تفت دهید. محلول زعفران، پوست پرتقال رندهشده، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کنار بگذارید. در دیسی برنج سفید را ریخته و روی آن را به دلخواه با مواد فوق تزئین کنید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه آش بادمجان، مخصوص خراسانیها را بخوانید.
سیبزمینی سرخ کرده یکی از محبوبترین خوراکیهاست که بهعنوان میانوعده یا کنار ساندویچ و غذاهای فستفودی خورده میشود. این خوراکی آنقدر طرفدار دارد که ممکن است بر سر آن دعوا شود و سرو غذایی مثل همبرگر بدون سیبزمینی سرخشده در کنار آن، برای بعضیها شبیه به توهین و گناه نابخشودنی باشد. در این مطلب از مجله دلتا میخواهیم یک ایده جدید درباره این خوراکی را با شما مطرح کنیم؛ ایدهای که شاید آن را بیشتر از سیبزمینی سرخشده معمولی بپسندید. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه سیب زمینی چوبی را به شما آموزش دهیم.
برای تهیه این سیب زمینی چوبی خوشمزه، ابتدا سیبزمینیها را برشهای کوچک میزنیم و درون آب جوش، با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم تا کاملا نرم شود.
بعد از اینکه سیبزمینی پخت، آن را با گوشتکوب کاملا پوره میکنیم و همانطور که سیبزمینی داغ است، پنیر پیتزا و ادویهها و جعفری خشک را اضافه و بهخوبی با هم مخلوط میکنیم.
بعد از اینکه تمامی مواد با هم مخلوط شد، آرد سفید را اضافه و دوباره مخلوط میکنیم تا به یک بافت خمیری منسجم برسد.
در این مرحله، روی تخته را بهخوبی آرد میپاشیم و پوره سیبزمینی را روی آن قرار میدهیم و با وردنه پهن میکنیم. بعد از اینکه خمیر را به خوبی پهن کردیم، با یک چاقوی تیز برشهای طولی یک سانتیمتری میزنیم و جدا میکنیم.
سیبزمینیهای چوبی را درون روغن داغ قرار میدهیم و با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلایی و برشته شود. اگر به غذاهایی که با سیبزمینی درست میشوند علاقه دارید، رولت سیب زمینی با گوشت و پنیر را هم بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: گراتن پاستا غذایی لذیذ را در مجله دلتا بخوانید.
انار قطعا یکی از خوشمزهترین میوههای فصل سرد است. این میوه پرخاصیت با آن ظاهر فوقالعاده زیبا، آنقدر طعم خوبی دارد که دردسر برش دادن و دانه کردن آن را به جان بخریم و از آن لذت ببریم. با انار انواع و اقسام خوراکی تهیه میشود؛ از غذای اصلی مانند کوفته انار گرفته تا دسر و کیک و کوکی انار و نوشیدنی. در این مطلب از مجله دلتا میخواهیم طرز تهیه تارت شکلات و انار را آموزش دهیم. با توجه به اینکه شب یلدا نزدیک است، این تارت میتواند شیرینی خوشمزهای برای بلندترین شب سال شما باشد.
برای تهیه این تارت جذاب، ابتدا بیسکویت پتیبور را داخل خردکن میریزیم و کاملا پودر میکنیم. سپس کره ذوبشده را به بیسکویتها اضافه و بهخوبی مخلوط میکنیم.
در این مرحله بعد از اینکه بیسکویت و کره کاملا باهم مخلوط شد، به اندازه ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط آمادهشده را درون قالب تارت میریزیم و فرم میدهیم. سپس با یک گوشتکوب روی بیسکویتها را پرس میکنیم تا کاملا منسجم شود.
قالب تارت را برای نیم ساعت تا یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود. بعد از یک ساعت، قالب تارت را از یخچال خارج میکنیم و به آرامی بیسکویتها را در میآوریم.
حال از دسر شکلاتی دنت روی بیسکویتها میریزیم و به صورت یکدست پخش میکنیم. سپس برای زیباتر شدن دسر، مقداری انار روی تارت میریزیم و به دلخواه با سس کارامل تزیین میکنیم.
پیشنهاد مطالعه: چیز کیک ژله اناری ، دسر خوشمزه یلدایی را بخوانید.