مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

ساده‌ترین روش درست کردن سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی سریع و با حداقل مواد برای یک وعده غذایی ساده و خوشمزه آماده می‌شود و می‌توانید به‌عنوان یک وعده غذای سرد آن را سرو نمایید.
طرز تهیه سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده‌‌ می‌شود در بعضی مجالس به عنوان پیش‌غذا هم سرو‌‌ می‌شود. البته این سالاد را‌‌ می‌توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید. در دستور زیر در صورت تمایل‌‌ می‌توانید هویج، ‌‌‌سیب‌زمینی و نخود فرنگی را از مواد لازم حذف کنید. شما‌‌ می‌توانید سالاد ماکارانی را به صورت قالبی یا تک نفره برای مهمانی تهیه کنید و به دلخواه مرغ یا ژامبون به آن اضافه کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ماکارونی را یاد بگیریم.

 سالاد ماکارونی ساده

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده

  • ژامبون ۳۰۰ گرم
  • خیارشور ۶ عدد
  • هویج کوچک ۲ عدد
  • ‌‌‌سیب‌زمینی ۲ عدد
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
  • شوید خشک ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • مایونز ۱/۵ پیمانه
  • خردل ۱‌‌ قاشق غذاخوری
  • خامه ۲‌‌ قاشق غذاخوری
  • ماست ۳‌‌ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ترش ۳‌‌ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه ۱‌‌ قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر ۲‌‌ قاشق چای‌خوری
  • آویشن ۱‌‌ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی

مرحله اول

هویج‌‌‌ها و ‌‌‌سیب‌زمینی‌‌‌ها را شسته و آب‌پز کنید و سپس روی تخته بگذارید و به شکل مربع‌‌‌های کوچک یا اصطلاحا نگینی خرد‌‌ کنید و در یک کاسه بزرگ‌‌ بریزید.

مرحله دوم

ماکارونی فرمی‌‌‌ را در قابلمه‌ای‌‌ می‌ریزیم و روی آن‌‌‌ها آب به مقداری‌‌ می‌ریزیم که اگر هم بزنیم ماکارونی‌‌‌ها در آب شناور باشند تا حدودا ۱۰ دقیقه بپزند. بعد که پخته شد در آبکش‌‌ می‌ریزیم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود.

مرحله سوم

ژامبون و خیارشورها را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب‌‌‌های مربع شکل یکدست خرد کنید و وقتی ماکارونی فرمی‌‌‌ها را آبکش کردید با هم به کاسه مواد اضافه‌‌ نمایید. نخود فرنگی کنسروی و یا پخته‌شده از قبل را همراه با شوید خشک به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

داخل یک کاسه کوچک تمام مواد سس را بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. سپس در انتها روی مواد سالاد ماکارونی ریخته و مواد را خوب زیر و رو کنید تا یکدست شود و سس به خورد سالاد برود.

مرحله آخر از طرز تهیه سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی را به‌طور متداول با سس‌‌‌هایی مثل سس مایونز یا سس فرانسوی سرو‌‌ می‌کنند که به همین جهت کالری آن بالا‌‌ می‌رود. برای کسانی که رژیم لاغری دارند می‌توانند سس مایونز را با ماست کم‌چرب، مقداری فلفل سیاه و آب لیموترش مخلوط و به‌عنوان سس به سالاد اضافه نمایند.

سالاد

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه خورشت تره کوهی ، مخصوص ایلامی‌ها را بخوانید.

هندوانه شب یلدای خود را این‌گونه تزیین کنید

اگر به دنبال ایده‌ای جدید و خاص برای تزیین هندوانه شب یلدا هستید، یکی از بهترین و متفاوت‌ترین ایده‌های جدید کیک هندوانه است.
ژله و کیک هندوانه

کیک هندوانه یک دسر آسان، سبک و باطراوت است که برای دورهمی شب یلدا پذیرایی متنوعی را رقم می‌زند. این کیک یک استوانه هندوانه‌ای است که روی آن یک لایه کرم خامه‌ای شیرین قرار داده شده و مانند سایر کیک‌ها سرو می‌شود. تنها کاری که برای طرز تهیه کیک هندوانه باید انجام دهید این است که سر و ته یک هندوانه کامل را برش دهید و پوست آن را جدا کنید تا به شکل استوانه درآید. سپس روی آن را با خامه فرم گرفته و به هر شکلی که دوست دارید و با هر میوه‌ای که دلتان می‌خواهد، تزیین کنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای کیک هندوانه

  • یک هندوانه کوچک (ترجیحا بدون هسته)
  • یک قاشق چای‌خوری ژلاتین (طعم‌دار نباشد)
  • ۳ قاشق غذاخوری آب سرد
  • ۳ فنجان خامه سرد و سنگین
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر قند
  • یک قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • نصف فنجان میوه برای تزیین

طرز تهیه کیک هندوانه

طرز تهیه کیک هندوانه

مرحله اول

با استفاده از یک چاقوی بزرگ، قسمت بالایی و پایینی هندوانه را در یک خط مستقیم برش دهید. این هندوانه قرار است روی یک سطح بنشیند و رویه آن صاف باشد.

هندوانه را به صورت عمودی روی یک تخته برش قرار دهید و تمام پوست سبز و سفید را از کناره‌های آن جدا کنید تا شبیه یک کیک بلند و استوانه‌ای شود.

هندوانه را در ظرف سرو قرار دهید و از یک دستمال کاغذی خشک برای خشک کردن هندوانه استفاده کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. از دستمال باکیفیت آشپزخانه‌ای استفاده کنید تا اثری از دستمال روی هندوانه نماند.

کیک ژله ای هندوانه

مرحله دوم

ژلاتین را در یک کاسه کوچک روی آب سرد بپاشید و بگذارید ۳ دقیقه بماند. ۵ ثانیه آن را در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین حل و مایع شود. برای آب کردن ژلاتین می‌توانید از حرارت کتری نیز استفاده کنید.

لیوان حاوی ژلاتین را روی کتری بگذارید و هم‌ بزنید تا در آب حل شود. در کاسه هم‌زن دستی، خامه غلیظ را با پودر قند و عصاره وانیل بزنید. با هم‌زن شروع کنید و به تدریج سرعت را به متوسط ​​افزایش دهید. دسرهای یلدایی بسیار زیاد هستند ما کوکی انار را هم در مجله به شما یاد داده‌ایم.

ژله و کیک هندوانه

مرحله سوم کیک هندوانه

وقتی رد هم‌زن روی خامه افتاد، به‌تدریج و باحوصله مخلوط ژلاتین را داخل آن بریزید. سرعت هم‌زن را افزایش دهید و به زدن ادامه دهید تا بافت نرمی پیدا کند.

خامه فرم‌گرفته را روی سطح و کناره‌های هندوانه بمالید و پخش کنید، همان‌طور که روی کیک‌های معمولی را خامه می‌زنید. سپس با انواع میوه تکه‌شده که دارید روی آن را تزیین کنید.

ژله و کیک هندوانه

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه دسر انار با ژله و بیسکویت پتی‌بور را بخوانید.

طرز تهیه چیپس پلو با مرغ

شاید اسم این غذا به نظر شما جدید برسد یا تصور کنید از چیپس خلالی در آن استفاده شده باشد. اما در واقع این‌گونه نیست و این غذا جزء دسته پلوهای مخلوط خوش‌طعم و ساده قرار می‌گیرد.
طرز تهیه چیپس پلو با مرغ

پلوهای مخلوط با مرغ یا سیب‌زمینی جزء غذاهایی هستند که با ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار جور در می‌آید. در کنار آن اگر مواد مختلف دیگری را هم با آن‌ها مخلوط کنید می‌توانید طعم و مزه جدید و متفاوتی را به سفره غذایی خود اضافه نمایید و از آن لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه چیپس پلو با مرغ را یاد بگیریم.

مواد لازم برای چیپس پلو با مرغ

  • برنج دم کشیده یک پیمانه
  • فیله مرغ ۲۰۰ گرم
  • محلول زعفران یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • سیب‌زمینی متوسط یک عدد
  • پیاز سرخ‌شده یک قاشق سوپ‌خوری
  • روغن مایع ۲ پیمانه
  • هویج متوسط ۲ عدد، پوست گرفته
  • رنده پوست پرتقال یک قاشق چای‌خوری
  • کره یک قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه چیپس پلو با مرغ

چیپس پلو با مرغ

مرحله اول

ابتدا بعد از آبکشی و دم کردن برنج، سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و بشویید. برای سهولت کار آن را ریز رنده کرده و در آبکش بریزید.

مرحله دوم

سیب‌زمینی‌ها را کاملا بشویید تا نشاسته سیب‌زمینی رنده‌شده کاملا از بین برود. سیب‌زمینی را مدتی در آبکش نگه دارید تا خشک شود و آب اضافی آن کاملا خارج شود. هویج را نیز به همین شکل رنده کنید.

مرحله سوم

روغن را در تابه یا قابلمه کوچکی داغ کرده و سیب‌زمینی‌ها را به دفعات سرخ کنید. موقع سرخ کردن سیب زمینی‌ها آن را اصلا هم نزنید چرا که سیب‌زمینی‌ها به هم می‌چسبد. شعله گاز را یکنواخت کنید تا همه سیب‌زمینی‌ها یکسان سرخ شود.

مرحله چهارم

بعد از سرخ شدن، سیب‌زمینی‌ها را در آبکش بریزید تا روغن اضافی کاملا خارج شود. این کار را با مابقی سیب زمینی‌ها انجام دهید. هویج‌ها را نیز به همین شکل سرخ کنید (هویج زودتر از سیب‌زمینی سرخ می‌شود و باید سریع عمل کنید). هویج‌ها را روی دستمال آشپزخانه بریزید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرحله پنجم چیپس پلو با مرغ

فیله‌های مرغ را درسته یا به صورت مکعبی یا به شکل دلخواه خرد کرده و با کره تفت دهید. پیاز سرخ شده را نیز افزوده و کمی هم با پیاز تفت دهید. محلول زعفران، پوست پرتقال رنده‌شده، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کنار بگذارید. در دیسی برنج سفید را ریخته و روی آن را به دلخواه با مواد فوق تزئین کنید.

پلو با مرغ و چیپس هویج

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه آش بادمجان، مخصوص خراسانی‌ها را بخوانید.

طرز تهیه پیش غذایی لذیذ با سیب زمینی

شما می‌توانید این سیب‌زمینی‌های خوشمزه را هم در فر کباب کنید و هم در روغن سرخ کنید. سیب‌زمینی چوبی به تنهایی و یا کنار همبرگر یا ساندویچ‌های دیگر یک مکمل عالی به شمار می‌آید.
سیب زمینی چوبی

سیب‌زمینی سرخ کرده یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌هاست که به‌عنوان میان‌وعده یا کنار ساندویچ و غذاهای فست‌فودی خورده می‌شود. این خوراکی آن‌قدر طرفدار دارد که ممکن است بر سر آن دعوا شود و سرو غذایی مثل همبرگر بدون سیب‌زمینی سرخ‌شده در کنار آن، برای بعضی‌ها شبیه به توهین و گناه نابخشودنی باشد. در این مطلب از مجله دلتا می‌خواهیم یک ایده‌ جدید درباره این خوراکی را با شما مطرح کنیم؛ ایده‌ای که شاید آن را بیشتر از سیب‌زمینی سرخ‌شده معمولی بپسندید. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه سیب زمینی چوبی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سیب زمینی چوبی

  • سیب‌زمینی متوسط: ۴ تا ۵ عدد
  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • پنیر پیتزا: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری
  • جعفری خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سیب زمینی چوبی

طرز تهیه سیب زمینی چوبی

مرحله اول

برای تهیه این سیب زمینی چوبی خوشمزه، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را برش‌های کوچک می‌زنیم و درون آب جوش، با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم تا کاملا نرم شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه سیب‌زمینی پخت، آن را با گوشتکوب کاملا پوره می‌کنیم و همان‌طور که سیب‌زمینی داغ است، پنیر پیتزا و ادویه‌ها و جعفری خشک را اضافه و به‌خوبی با هم مخلوط می‌کنیم.

بعد از اینکه تمامی مواد با هم مخلوط شد، آرد سفید را اضافه و دوباره مخلوط می‌کنیم تا به یک بافت خمیری منسجم برسد.

مرحله سوم

در این مرحله، روی تخته را به‌خوبی آرد می‌پاشیم و پوره سیب‌زمینی را روی آن قرار می‌دهیم و با وردنه پهن می‌کنیم. بعد از اینکه خمیر را به خوبی پهن کردیم، با یک چاقوی تیز برش‌های طولی یک سانتی‌متری می‌زنیم و جدا می‌کنیم.

مرحله آخر سیب زمینی چوبی

سیب‌زمینی‌های چوبی را درون روغن داغ قرار می‌دهیم و با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلایی و برشته شود. اگر به غذاهایی که با سیب‌زمینی درست می‌شوند علاقه دارید، رولت سیب زمینی با گوشت و پنیر را هم بخوانید.

سیب زمینی چوبی چیست

پیشنهاد مطالعهگراتن پاستا غذایی لذیذ  را در مجله دلتا بخوانید.

تارت شکلات و انار ، دسر ساده یلدایی

تارت انار یکی از تارت‌های بسیار خوشمزه و پاییزی است که می‌توانید برای شب یلدا آن را تهیه کنید. این تارت خوشمزه با دسر شکلاتی و دانه‌های انار تهیه می‌شود و بسیار هم ساده و در دسترس است.
تارت شکلات و انار

انار قطعا یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های فصل سرد است. این میوه پرخاصیت با آن ظاهر فوق‌العاده زیبا، آن‌قدر طعم خوبی دارد که دردسر برش دادن و دانه کردن آن را به جان بخریم و از آن لذت ببریم. با انار انواع و اقسام خوراکی تهیه می‌شود؛ از غذای اصلی مانند کوفته انار گرفته تا دسر و کیک و کوکی انار و نوشیدنی. در این مطلب از مجله دلتا می‌خواهیم طرز تهیه تارت شکلات و انار را آموزش دهیم. با توجه به اینکه شب یلدا نزدیک است، این تارت می‌تواند شیرینی خوشمزه‌ای برای بلند‌ترین شب سال شما باشد.

مواد لازم برای تارت شکلات و انار

  • بیسکویت پتی‌بور: ۱۳۰ گرم
  • دسر شکلاتی آماده: ۲ بسته
  • انار: به میزان دلخواه
  • کره ذوب‌شده: ۱۰۰ گرم
  • قالب تارت

طرز تهیه تارت شکلات و انار

 تارت انار

مرحله اول

برای تهیه این تارت جذاب، ابتدا بیسکویت پتی‌بور را داخل خردکن می‌ریزیم و کاملا پودر می‌کنیم. سپس کره ذوب‌شده را به بیسکویت‌ها اضافه و به‌خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله بعد از اینکه بیسکویت و کره کاملا باهم مخلوط شد، به اندازه ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط آماده‌شده را درون قالب تارت می‌ریزیم و فرم می‌دهیم. سپس با یک گوشتکوب روی بیسکویت‌ها را پرس می‌کنیم تا کاملا منسجم شود.

مرحله سوم تارت شکلات و انار

قالب تارت را برای نیم ساعت تا یک ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود. بعد از یک ساعت، قالب تارت را از یخچال خارج می‌کنیم و به آرامی بیسکویت‌ها را در می‌آوریم.

حال از دسر شکلاتی دنت روی بیسکویت‌ها می‌ریزیم و به صورت یک‌دست پخش می‌کنیم. سپس برای زیباتر شدن دسر، مقداری انار روی تارت می‌ریزیم و به دلخواه با سس کارامل تزیین می‌کنیم.

تارت یلدایی

پیشنهاد مطالعهچیز کیک ژله اناری ، دسر خوشمزه یلدایی را بخوانید.