مرغ ترش یکی از خوشمزهترین و اصیلترین غذاهای محلی شمالی و خورشتی محبوب است.
مرغ ترش از غذاهای محلی شمالی و نوعی خورشت لذیذ است. تهیه این غذا در گیلان و مازندران کمی متفاوت بوده، مازندرانیها معمولا مرغ ترش را به صورت کبابی درست میکنند، این غذای خوشمزه و ترش را میتوانید برای غذای اصلی درست کنید و لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با مجله دلتا همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای خوشمزه شمالی “لونگی مرغ؛ غذای محلی شمالی” را در مجله آشپزی دلتا مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
آش رشته یکی از معروفترین و محبوبترین غذاهای ایرانی و پای ثابت مناسبتهای مختلف است که در همه فصلهای سال طرفداران خود را دارد.
طرز تهیه آش رشته که شاید محبوبترین آش آشپزی ایرانی باشد، بسیار ساده است و به راحتی میتوانید آشی خوشمزه و مقوی تهیه کنید. این آش به دلیل داشتن حبوبات مختلف سرشار از پروتیین است و ارزش غذایی بالایی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه این آش خوشمزه و فوت و فنهای پخت آن آشنا شوید.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه انواع آش “آش گندم؛ خوشمزه و پرخاصیت” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
باقالی که یکی از منابع تامین پروتئین است به تنهایی میتواند جذب ویتامین فراوانی داشته باشد. علاوه بر این موارد کلسیمی که در باقالی نهفته است باعث جلوگیری از پوکی استخوان میشود و فشار خون بالا را کاهش میدهد.
خوراک شوید و باقالی (خشکاویج) از خوراکهایی است که افراد در کنار پلو میل میکنند و عدهای نیز آن را همراه با نان به عنوان غذای اصلی مصرف میکنند. این خوراک بینظیر نزد ایرانیان به خصوص گیلانیها معروف است، در ادامه طرز تهیه خوراک شوید و باقالی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع خوراک مطلب “طرز تهیه خوراک جغور بغور” را در مجله دلتا مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
پیتزا مخلوط، پیتزای پرطرفداری است که از مواد مختلفی تشکیل شده است.
پیتزا مخلوط یکی از پیتزاهایی است که اکثر افراد آن را دوست دارند و در دسته آشپزی ملل قرار دارد. البته تهیه پیتزا خانگی لطف خاص خود را دارد و بسیار دلچسب است. برای آشنایی با طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی با مجله دلتا همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع پیتزا “طرز تهیه لاهماجون؛ پیتزای ترکی” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
دونر مرغ؛ کبابی لذیذ از خیابانهای ترکیه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
گراتن به غذایی گفته میشود که در ظرفهای گود و پنیر طلایی شده روی آن سرو میشود. در اصل گراتن فرانسوی است و در فر درست میشود.
گراتن سوسیس و سیبزمینی یک خوراک لذیذ برای عاشقان ترکیب سنتی سوسیس و سیبزمینی است که در دسته آشپزی ملل قرار میگیرد. گراتن سوسیس و سیبزمینی را در ظرفهای پیرکس و سرامیک میتوانید با استفاده از سوسیس تفت داده شده، سیبزمینی رنده شده، تخممرغ و پنیر چدار تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع گراتن “گراتن گوشت و سیب زمینی” را در مجله آشپزی دلتا مطالعه کنید.
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
دونر مرغ؛ کبابی لذیذ از خیابانهای ترکیه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید