کتلت ذرت یک کتلت بسیار خوشمزه است که به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید. کتلت ذرت را میتوانید همراه با نان تازه و انواع سس سرو کنید و فرقی نمیکند خودتان در خانه ذرت را بخارپز میکنید یا از کنسروهای آماده ذرت استفاده میکنید. این کتلت مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و زمان پخت آن بسیار کوتاه است. امروز در مجله دلتا کتلت ذرت و گشنیز با آرد ذرت و پنیر را به شما آموزش خواهیم داد با همراه باشید.
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. ذرتها را باید بخارپز کنید برای این کار بهتر است داخل قابلمه کمی آب ریخته تا به جوش بیاید سپس روی آن یک سبد قرار دهید و ذرتها را داخل سبد بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا ذرتها بخارپز شود البته میتوانید از دستگاه بخارپز نیز استفاده کنید. برای سهولت و سرعت از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.
در ادامه داخل یک کاسه ذرت را به همراه زرده تخم مرغ، زیره، پنیر پیتزا، آرد ذرت، فلفل سبز خرد شده و گشنیز ساطوری شده بریزید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. سپس نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید.
سفیده تخم مرغ را که از قبل جداسازی کردهاید داخل کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا حجیم شود. سپس تمام مواد بالا را به سفیده اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا پف مواد را نگیرید.
مقداری روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود و با قاشق از مواد کتلت بردارید و داخل روغن بگذارید تا سرخ و طلایی شود. میتوانید این کتلت را داخل فر نیز تهیه کنید برای این کار ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و داخل سینی کتلتها را قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پخته و طلایی شود. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکوی آجیل، شیک و مقوی را مطالعه کنید.
ساندویچ گوشت یک ساندویچ بسیار خوشمزه است که به راحتی تهیه میشود و یک گزینه مناسب برای روزهایی است که زمان زیادی برای تهیه غذا ندارید. شما میتوانید از نان باگت یا نان پیتا در تهیه این ساندویچ استفاده کنید. شما میتوانید دور ساندویچ را با فویل بپوشانید و در فر قرار دهید و یا با کمک دستگاه ساندویچ ساز یا گریل آن را گریل کنید. حتی اگر هیچکدام را در دسترس نداشتید با کمک ماهیتابه گریل آن را روی گاز آماده کنید. ساندویچ گوشت که میتواند با مواد دلخواه شما ترکیب شود بسیار خوشمزه است و ترکیب آن با قارچ طعم و مزه بسیار خوبی دارد. با مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا طبق روال همیشگی تهیه ساندویچها، پیاز و سیر را پوست گرفته و خرد کنید. پیاز را به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید و تفت داده تا بوی سیر بلند شود. در ادامه گوشت، ادویهها و نمک را اضافه کنید. خوب مواد را تفت دهید تا بوی گوشت کاملا گرفته شود و مواد با ادویهها کاملا سرخ و یکدست شوند.
در این مرحله باید سس را تهیه کنید، برای این کار قارچها را اسلایس کنید. فلفل دلمهای را بعد از شستن خرد کنید. هسته زیتون را خارج کنید و خرد کنید. حالا کمی روغن داخل تابه بریزید و مواد را داخل تابه ریخته و تفت دهید تا خوب نرم شوند. در ادامه پنیر مورد نظر خود را اضافه کنید و روی شعله کم قرار دهید تا مواد با پنیر مخلوط شود سپس از روی حرارت بردارید.
شما برای تهیه این ساندویچ از هر نوع نانی میتوانید استفاده کنید؛ به طور مثال با نان پیتا بهتر است لایه نان را باز کنید و روی نان کمی سس فرانسوی بزنید و در مرکز نان مقداری مایه گوشت قرار دهید. در ادامه سس قارچ و مجدد کمی سس فرانسوی و پیاز قرمز خلالی شده و جعفری ساطوری شده بیفزایید.
حالا باید به آرامی نان پیتا را رول کنید. اگر از نانهای دیگر استفاده میکنید این مرحله لازم نیست. میتوانید یک کاغذ روغنی از قبل زیر نان قرار دهید و با آن رول کنید و با کمک دستگاه یا تابه گریل آن را گریل کرده و سپس سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ با سس پستو، غذای بینظیر ایتالیایی را مطالعه کنید.
قورمه سبزی با مرغ یکی از روشهای تهیه خورشت قورمه است که در آن قرار است به جای گوشت از مرغ استفاده کنید. طعم و مزه این غذا با مرغ بسیار خوشمزه است و چیزی از طعم و مزه اصلی کم ندارد. خیلی از بچهها یا بزرگسالان گوشت نمیخورند و یا به دلیل بیماریهای مختلف گوشت را از لیست غذاهای خود حذف کردهاند اما این دلیل بر محروم ماندن از طعم بی نظیر قورمه سبزی نیست. شما به دلخواه میتوانید از هر قسمت مرغ برای تهیه این خورشت استفاده کنید ولی سینه بهترین قسمت برای این غذا است. با مجله دلتا همراه باشید.
لوبیا قرمز را بهتر است از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و چندین بار حتما آب آن را تعویض کنید. سپس سبزی قورمه را آماده کنید؛ برای تهیه سبزی قورمه از ترکیب شوید یک بسته، تره یک بسته، گشنیز یک و نیم بسته، جعفری یک و نیم بسته، شنبلیله یک چهارم بسته، اسفناج هم دو بسته تهیه کنید. سپس سبزیها را پاک کرده و خوب با روغن جامد سرخ کنید.
پیازها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شود. سینه مرغ را میتوانید فیله کنید یا با استخوان با کمی نمک و فلفل سیاه همراه پیازها تفت دهید تا سینه مرغ کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.
در ادامه لوبیا و سبزی قورمه سرخ شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد به خوبی یکدست شوند. سپس چند پیمانه آب جوش روی مواد بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا خورشت روغن بیندازد. دقت کنید به اندازه کافی آب اضافه کنید تا دیگر نیازی به افزودن آب نباشد.
لیمو عمانی را از قبل سوراخ کنید و برای ۲۰ دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس به همراه کمی آبغوره و زعفران دم کرده به قورمه سبزی اضافه کنید و بگذارید تا جا افتاده و مزه لیمو عمانی خارج شود. در انتها نمک خورشت را اندازه کنید و به همراه پلو میل کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت آلبالو، خورشتی خوشمزه و پرخاصیت را مطالعه کنید.
مرغ با سس پستو یکی از غذاهای بین المللی است که همان طور که از نامش پیداست از ترکیب سس پستو تهیه میشود. شما میتوانید این غذا را به عنوان وعده کامل همراه با برنج یا نان ساندویچی میل کنید. پستو یکی از سسهای معروف ایتالیایی است که به شهر جنوا تعلق دارد. سس پستو از ریحان تشکیل میشود که اولین بار در سال ۱۸۶۳ برای تهیه این سس از ریحان استفاده شده است. شما میتوانید این غذا را به همراه پاستا نیز تهیه کنید که به آن پاستا پستو میگویند. امروز در مجله دلتا مرغ با سس پستو را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
برای تهیه این غذا ابتدا باید سس پستو را تهیه کنید. سیرها را پوست بگیرید و به همراه ریحان پاک شده و شسته شده و مغز گردو داخل غذاساز یا میکسر بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب پوره و یکدست شوند. همان طور که دستگاه روشن است روغن زیتون را به صورت خطی روی سس بریزید تا سس پستو نرم و لطیف شود. به همین راحتی سس پستو خوشمزه ما حاضر شد. میتوانید در ظرف در بسته این سس را در یخچال نگهداری کنید.
سینههای مرغ را خوب شسته و پاک کنید. سپس به برشهای کوچکتر تقسیم کنید و به همراه نمک و فلفل سیاه آنها را خوب طعمدار کنید. مرغها را ماساژ دهید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
سینه مرغ را به سس پستو آغشته کنید و به همراه کمی روغن داخل تابه ریخته و صبر کنید تا مرغها تغییر رنگ دهند و طلایی شوند. سپس آنها را برگردانید تا هر دو طرف مغز پخت شوند. در ادامه گوجه گیلاسیها را از وسط به دو نیم کنید و به همراه پیازچه خرد شده به سینه مرغ اضافه کنید. وقتی مرغ با سس پستو پخته و نرم شد داخل ظرف سرو ریخته و به همراه برگ اسفناج آن را تزئین کنید و با نان ساندویچی و سس مایونز سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب رولت ژامبون، محبوبترین فینگرفود دنیا را مطالعه کنید.
کوکوی آجیل غذایی بسیار جذاب است و به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید. نوع مغزی که در این کوکو استفاده میکنید فرق ندارد. اغلب آجیلها حاوی مواد مغذی با کیفیت هستند و میتوانند برای سلامت بدن بسیار مفید باشند. امروز در مجله دلتا کوکوی آجیل مجلسی با مرغ و گوشت را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
ابتدا سیب زمینی را خوب بشویید و بگذارید تا آبپز شود. سپس پوست آن را جدا کنید و نگینی ریز یا رنده بزنید و بگذارید کنار تا خنک شود. جعفری را ساطوری ریز خرد کنید. فلفل دلمهای را ریز خرد کنید. استخوانهای سینه مرغ را از آن جدا کرده و ریز خرد کنید و یا میتوانید مرغ را پخته و ریش ریش کنید.
در ادامه داخل یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس یکی از پیازها را نگینی ریز خرد کنید و کمی تفت دهید تا سبک و شیشهای شود. گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل سیاه، کمی زردچوبه و نمک اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه رب گوجه فرنگی را بیفزایید و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
داخل یک تابه دیگر پیاز باقی مانده را خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس مرغ ریز شده را به همراه سیر پوره شده به پیاز اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. در ادامه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کاملا مواد گوشتی و مرغی یکدست شوند.
تخم مرغها را داخل کاسه با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود. داخل یک کاسه ماست چکیده را به همراه سیب زمینی، جعفری ساطوری شده، آرد و آجیلهای خرد شده را بریزید و هم بزنید. سپس مواد گوشت و مرغ را افزوده و در انتها تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا مایه کوکو آجیل کاملا یکدست شود.
داخل یک تابه کمی روغن ریخته و اجازه دهید تا داغ شود. مایه کوکو را در تابه بریزید و درب تابه را برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا کوکو خودش را بگیرید. سپس درب تابه را برداشته و اجازه دهید یک طرف کوکو پخته شود. کوکو را برگردانید تا دو طرف کوکو پخته و برشته شود. کوکو آجیلی را داخل ظرف سرو قرار دهید و با آجیلهای خام تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب شامی لوبیا چشم بلبلی، غذایی خوشمزه و ارزان را مطالعه کنید.