مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

پنکیک پنیر ، یک صبحانه عالی و خوشمزه

این خوراکی خوشمزه که اولین‌ بار توسط یونانی‌ها در سال‌‌های خیلی دور، تهیه شد، حالا یک صبحانه یا میان‌ وعده پرطرفدار است.
پنکیک

پنکیک پنیر با بیکن و سبزیجاتی مانند ذرت تهیه شده و یک میان‌وعده پر و پیمان محسوب می‌شود که شما امروز می‌توانید در خانه تهیه‌اش کنید. مثل تمام پنکیک‌های دیگر شما باید ابتدا مایه پنکیک خود را آماده کنید و سپس مواد دیگر را به آن اضافه کنید. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه این پنکیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک پنیر و بیکن

  • بیکن ۲۰۰ گرم
  • دانه ذرت نصف پیمانه
  • موسیر تازه و خرد شده ۲ عدد
  • آرد ۲ پیمانه
  • بیکینگ سودا یک چهارم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آب یک قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • فلفل هالوپینو یک عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • عسل طبیعی یک قاشق غذاخوری
  • شیر یک و نیم پیمانه
  • پنیر چدار یک پیمانه

طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن ؛ یک برانچ خوشمزه و متفاوت

مرحله اول

برای شروع یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و یک قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید. سپس بیکن‌های خرد شده را با یک قاشق غذاخوری آب به تابه اضافه کنید.

مرحله دوم

اجازه دهید تا بیکن‌ها به مدت پنج دقیقه روی حرارت بمانند و خوب تفت داده شوند. سپس ذرت، فلفل هالوپینو و موسیر خرد شده را نیز به بیکن‌ها اضافه کنید و حدود دو دقیقه اجازه دهید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند. نمک و فلفل را نیز به مقدار دلخواه به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا نوبت تهیه مایه پنکیک است. آرد، نمک، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا را با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید تا بافت پنکیک‌ها نرم‌تر شود. سپس پودر سفید پنکیک را داخل یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ، عسل، شیر و دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تکه‌های پنیر چدار را نیز به مایه پنکیک خود اضافه کنید.

مرحله چهارم

ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید دو تا سه دقیقه گرم شود. سپس کمی روغن کف آن اسپری کنید و یک ملاقه از مایه پنکیک را داخل تابه بریزید و روی آن را با سبزیجات و بیکن بپوشانید. پس از یک دقیقه پنکیک را برگردانید تا طرف دیگرش نیز پخته شود. به همین ترتیب تمام مواد پنکیک و سبزیجات را به نوبت در ماهیتابه بپزید. پنکیک‌های پنیر و بیکن شما آماده شده‌اند؛ نوش جان.

چند نکته برای تهیه پنکیک پنیر

  • می‌توانید جایگزین‌های دیگری همچون تکه‌های مرغ خرد شده را برای بیکن در نظر بگیرید.
  • بسته به ذائقه و رژیم‌ خود می‌توانید پنیرهای متنوعی به این دستور اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسموتی زنجبیل و میوه برای مبارزه با ویروس‌ها را مطالعه کنید.

پاستا را به روش مکزیکی ها بپزید

این غذا یک غذای ایتالیایی با حال و هوای مکزیک است که هم طرفداران غذاهای ایتالیایی و هم عاشقان غذاهای مکزیکی را را به وجد می‌آورد.
پاستا

پاستای تاکو یک غذای ایتالیایی مکزیکی خوشمزه است که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود. این پاستا با ترکیب گوشت، پنیر و فلفل پخته می‌شود و همه‌ خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه پاستای تاکو را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پاستای تاکو

  • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
  • پاستا ۱۵۰ گرم
  • پوره‌ گوجه‌‌فرنگی یک و نیم پیمانه
  • فلفل دلمه‌‌ای نصف یک عدد
  • پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • فلفل هالوپینو ۱۰ عدد
  • سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه تاکو شامل پاپریکا، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و پودر پیاز به میزان لازم

طرز تهیه پاستای تاکو

مرحله اول

برای تهیه سس پاستا، ابتدا پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید. بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا به همراه گوشت، فلفل دلمه‌ای و پیاز تفت بخورند.

مرحله دوم

سس کچاپ و پوره‌ گوجه‌ فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس درب تابه را بگذارید تا گوشت در آب گوجه‌فرنگی بپزد. بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر خامه‌ای و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند. بعد از اینکه سس با پنیر چند دقیقه جوشید، فلفل هالوپینوی خرد شده را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه هم زدن، سس را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

قابلمه‌ آب را به همراه نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن، پاستا را اضافه کنید. بعد از پختن پاستا، دو ملاقه از آب آن را برای سس بردارید و سپس پاستا را آبکش کنید. سس را روی حرارت قرار دهید و آب پاستا را به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود. پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید.

پاستای تاکوی شما آماده است. به دلخواه می‌توانید روی پاستا کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و برای مدت کوتاهی درب آن را بگذارید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید. نوش‌جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسموتی زنجبیل و میوه برای مبارزه با ویروس‌ها را مطالعه کنید.

اسموتی زنجبیل و میوه برای مبارزه با ویروس ها

این‌بار می‌خواهیم با ترکیب پرتقال و چند ماده مغذی دیگر، یک اسموتی ضد بیماری را برای شما آماده کنیم.
اسموتی

هیج چیز به اندازه تقویت سیستم ایمنی بدن، نمی‌تواند شما را در برابر سیل ویروس‌ها در امان نگه‌دارد. حالا که ویروس سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا هم‌زمان جان گرفته‌اند و سلامت همه ما را تهدید می‌کنند، باید با کمک برخی از مواد غذایی، ویروس‌ها را دور بزنید و سلامت خود را تضمین کنید. در این مطلب طرز تهیه یک اسموتی سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های ضروری را به شما آموزش می‌دهیم. اسموتی زنجبیل مقاومت بدن شما را در برابر بیماری‌ها بالا می‌برد و احتمال درگیر شدنتان با این ویروس‌ها را کاهش می‌دهد. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اسموتی زنجبیل

  • پرتقال یک عدد
  • یخ به مقدار لازم
  • زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چایخوری سرخالی
  • موز نصف یک عدد
  • عسل ۲ قاشق چایخوری
  • ماست نصف فنجان

طرز تهیه اسموتی زنجبیل

مرحله اول

برای شروع پرهای پرتقال را جدا کنید و قسمت گوشتی داخل پرتقال (پالپ) را از پوست خارجی آن جدا کرده و در مخلوط‌کن بیندازید. موز را هم به آن اضافه کنید سپس عسل را همراه با زنجبیل رنده شده و یخ روی آن بریزید. مخلوط‌کن را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. اگر نمی‌خواهید این نوشیدنی بیش از اندازه خنک باشد، مقدار یخ آن را کم در نظر بگیرید.

مرحله دوم

ماست را به مواد اضافه کرده و مخلوط‌کن را یکبار دیگر روشن کنید. نوشیدنی شما آماده است. می‌توانید آن را در لیوان دلخواه بریزید و با برش‌های میوه یا خامه‌ترش تزیین کنید.

چند نکته

  • حتما شنیده‌اید که زنجبیل به مبارزه بدنتان با ویروس‌ها کمک می‌کند. اضافه شدن زنجبیل و عسل به این اسموتی، کمک بزرگی به تقویت سیستم ایمنی شما می‌کند.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسموتی قهوه و موز؛ نوشیدنی پرانرژی را مطالعه کنید.

سس مرغ ، چاشنی خوراک مرغ

مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در خانواده‌های ایرانی است که به روش‌های مختلف پخته و سرو می‌شود.
مرغ

یکی از محبوب‌ترین غذاهای تهیه شده با مرغ، زرشک پلو با مرغ است که در مناسبت‌های مختلف پخته می‌شود. این سس نقش مهمی در خوشمزگی و خوش عطری این غذا ایفا می‌کند و به همین دلیل می‌توان آن را مهم‌ترین جزء این خوراک همه پسند نام برد. طرز تهیه سس مرغ مجلسی در دستور زیر آمده است که حتما برای شما بسیار کاربردی خواهد بود. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس مرغ مجلسی

  • مرغ متوسط خرد شده (چهارتکه) یک عدد
  • کره یک قاشق چایخوری
  • هویج ۲ عدد
  • فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • آب یک فنجان
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • برنج ۴ پیمانه
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • روغن به مقدار لازم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای متوسط یک عدد
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش تازه یک عدد
  • یخ ۲ قالب
  • زرشک تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس مرغ مجلسی

مرحله اول

مرغ تازه را به چهار تکه خرد کنید. پوست پیازها را بکنید و آن‌ها را رشته‌ای خرد کنید. دقت کنید که پیازها نباید خیلی ریز شوند. هویج را خوب بشویید و پوستش را بگیرید و آن را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم بشویید و خرد کنید.

مرحله دوم

یک پیاله بردارید و دو قالب یخ به آن بیفزایید. نصف قاشق چایخوری زعفران روی قالب‌های یخ بریزید. پیاله را برای چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا یخ‌ها ذوب شوند و زعفران کاملا حل شود. دم کردن زعفران با یخ باعث خوشبوتر و خوشرنگ‌تر شدن آن است و نسبت به روش دم کردن آن با آب جوش نتیجه بهتری به شما می‌دهد.

مرحله سوم

یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. فلفل سیاه، نمک و زردچوبه را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه ادویه‌ها را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و هم بزنید. یک فنجان آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید. اجازه دهید به مدت دو تا سه دقیقه مخلوط بجوشد. سپس شعله را خاموش کنید و ماهیتابه را کنار بگذارید.

مرحله چهارم

اکنون تکه‌های مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه ماساژ دهید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را اضافه کنید تا ذوب شود. تکه‌های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید. در این مرحله ترجیحا پوست مرغ را به سمت پایین و در تماس با روغن قرار دهید. محلول زعفران را روی تکه‌های مرغ بریزید تا کاملا رنگ بگیرند.

مرحله پنجم

مرغ را به مدت تقریبا هفت دقیقه سرخ کنید تا جایی که تغییر رنگ دهد و پوست آن طلایی شود. سپس مرغ را زیر و رو کنید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. پس از پنج دقیقه و زمانی که هر دو طرف مرغ‌ها به خوبی سرخ شدند، آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و داخل یک بشقاب قرار دهید. پیاز، فلفل دلمه‌ای و هویج خرد شده را داخل همان ماهیتابه بریزید. توجه کنید که نیازی به اضافه کردن روغن در این مرحله نیست چون روغن مرغ همچنان در ماهیتابه باقی است. سبزیجات را به مدت دو دقیقه تفت دهید.

مرحله ششم

سپس مرغ سرخ شده را روی سبزیجات تفت داده شده قرار دهید. مخلوط رب را هم روی مرغ‌ها بریزید. در صورت تمایل در این مرحله می‌توانید مقداری زعفران دم شده هم اضافه کنید. هنگامی که سس شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را قرار دهید. اجازه دهید تا همه مواد به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه روی حرارت کم بپزند تا هم سبزیجات نرم شوند و هم گوشت مرغ کاملا بپزد.

مرحله هفتم

در حالی که مرغ در حال پختن است برنج را دم کنید. چند دقیقه قبل از سرو، مقداری روغن داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. زرشک را داخل آن بریزید. یک قاشق شکر اضافه کنید و برای چند دقیقه هم بزنید تا زرشک حل شود. پس از چند دقیقه که زرشک‌ها براق شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید.

هنگامی که مرغ‌ها آماده شدند، آن‌ها را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و مقداری از سس مرغ را هم روی آن‌ها بریزید. باقیمانده سس را داخل یک پیاله یا ظرف سس بریزید و برای سرو داخل سفره قرار دهید. برنج را هم داخل دیس بکشید و روی آن را با زعفران دم کرده و زرشک تزئین کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دیزی، غذای خاطره‌انگیز خانواده‌های ایرانی را مطالعه کنید.

آش کشک ، خوشمزه و مقوی به روش شمالی ها

آش یکی از پیش غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در کشورمان طرفداران زیادی دارد و یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود.
آش کشک

یکی از معروف‌ترین آش‌های ایرانی آش کشک است که بیشتر در شهرهای شمالی کشور در روزهایی مثل ایام محرم یا پیش از رفتن پسر خانواده به خدمت سربازی به عنوان آش پشت پا پخته می‌شود و بین اهالی محل پخش می‌شود. آش کشک شمالی با دستور اصیل مازندرانی را تنها از مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه آش کشک شمالی‌

  • رشته مخصوص آش یک سوم بسته
  • پیاز بزرگ ۴ عدد
  • سبزی آش یک کیلوگرم
  • چغندر متوسط ۳ عدد
  • کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
  • ماست ۲ کیلوگرم
  • لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز یک پیمانه
  • برنج نیم دانه نصف پیمانه
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • کشک پاستوریزه یک و نیم پیمانه
  • سیر ۱۰ حبه
  • ساقه اسفناج خرد شده نیم کیلوگرم
  • کدو سبز ۳ عدد
  • نخود یک پیمانه
  • عدس یک پیمانه
  • نعناع خشک ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه آش کشک شمالی‌

مرحله اول

برای تهیه این آش باید از شب قبل حبوبات را خیس کنید و بطور مرتب آب آن را عوض کنید. سپس هر کدام را بصورت جداگانه بپزید و کنار بگذارید. همچنین برنج را یک ساعت قبل از شروع به کار خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ بردارید و برنج نیم دانه خیس خورده را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد. در همین حین، پیازها را پوست بکنید و خرد کنید. چهار عدد سیر را پوست بکنید و خرد کنید.

مرحله دوم

مقداری روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. پس از این که پیازها نرم و شفاف شدند، سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. چغندر را نگینی خرد کنید و بگذارید با کمی آب در یک قابلمه بپزد.

قابلمه حاوی برنج را نگاه کنید و اگر برنج پخته شده بود، حبوبات پخته شده را همراه با آب پخت آن‌ها داخل قابلمه بریزید. کدو حلوایی و کدو سبز را به صورت درشت خرد کنید. سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید. ساقه اسفناج خرد شده را هم داخل قابلمه بریزید.

مرحله سوم

در یک ظرف دیگر، ماست را با مقداری آب ولرم و کشک مخلوط کنید. مخلوط را خوب هم بزنید. سپس این مخلوط را به قابلمه آش اضافه کنید و  آش را تا زمانی که جوش بیاید مرتبا هم بزنید. رشته آشی را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل قابلمه آش بریزید. برای تهیه نعنا داغ، در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و نعناع خشک را به آن اضافه کنید. پس از کمی هم‌زدن، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

برای تهیه سیر داغ هم باقیمانده سیرها را پوست بکنید و رنده یا ریز خرد کنید. یک ماهیتابه دیگر را روی حرارت بگذارید. داخل آن مقداری روغن ریخته و سیر خرد شده را اضافه کنید. مقداری زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا سیر طلایی شود. سیر داغ و نعناع داغ را داخل آش بریزید و هم بزنید. بگذارید آش به مدت سه ساعت بپزد. سپس آن را سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دیزی، غذای خاطره‌انگیز خانواده‌های ایرانی را مطالعه کنید.