شیرینی بامیه با شکلات که در اسپانیا به آن چوروس گفته میشود، تقریبا مشابه بامیه است، ولی با این تفاوت که بهجای فرو بردن در شربت، در شکر و دارچین غلطانده میشود و آن را با شکلات ذوب شده سرو میکنند. امروز در مجله دلتا طرز تهیه چوروس با سس شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
داخل یک قابلمه یا تابه با حجم مناسب آب و کره و شکر را ریخته و روی حرارت قرار دهید تا اطراف ظرف شروع به حباب زدن کند. وقتی به این مرحله رسید، به یکباره آرد را اضافه کنید و تند هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود سپس به مدت ۴ دقیقه خمیر را خوب باز و بسته کنید تا خمیر به اصطلاح داغ زده شود حتما در این مرحله زیر حرارت ملایم باشد.
خمیر را بعداز داغ زدن داخل یک کاسه قرار دهید و اجازه دهید خمیر ولرم شود سپس تخم مرغها را داخل یک کاسه شکسته و با چنگال یا همزن دستی بزنید تا از لختگی خارج شود سپس طی سه مرحله به مواد آردی اضافه کنید و خوب هم بزنید، مرحله بعدی تخم مرغ را اضافه کنید با افزودن تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید.
خمیر بهدستآمده باید چسبنده و کشدار باشد. داخل قیف، ماسوره را قرار دهید سپس خمیر را داخل قیف بریرید و یک قیچی چرب شده را کنار دست خود قرار دهید. داخل یک شیرجوش مقداری روغن ریخته تا داغ شود. خمیر را به طول ۱۰ سانت ماسوره زده و با قیچی چرب ببرید و اجازه دهید تا داخل روغن داغ سرخ شود و به رنگ قهوه و برشته دربیاد.
شما میتوانید خمیر را به طول ۱۰ سانت داخل یک سینی ماسوره بزنید و سینی را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد این عمل به تردی شیرینی چوروس بیشتر کمک میکند سپس خمیر را داخل روغن داغ سرخ کنید.
در انتها داخل یک کاسه مقداری شکر و دارچین ریخته سپس چوروسهای داغ را داخل شکر و دارچین بغلطانید و به همراه سس شکلاتی سرو کنید. شیرینی بامیه با شکلات لذیذ شما آماده است. نوشجان!
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای لذیذ کلوچه مرغ پنیری ساده، خوشمزه را مطالعه کنید.
اردور بادمجان یک غذای خوشمزه برای مهمانی و دورهمی است. شما میتوانید با اسلایس زیتون و گوجه ظاهری زیبا به این غذای خوشمزه بدهید. این غذا طرز تهیه راحتی دارد و میتوانید به آسانی این اردور بادمجان را در منزل تهیه کنید. امروز در مجله دلتا اردور بادمجان با گوشت چرخ کرده، قارچ و پنیر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا بادمجانها را خوب بشویید و به صورت گرد به قطر یک و نیم سانت برش بزنید و برای گرفتن تلخی آن ورقههای بادمجان را به مدت ۳۰ دقیقه داخل محلول آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس خوب آبکش کنید تا نمک اضافی آن برود.
در ادامه برای پخت بادمجان آنها را داخل سینی فر قرار دهید (سینی فر را از قبل چرب کنید) و برای ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا بادمجانها پخته و نرم شوند اگر فر ندارید میتوانید با مقدار کمی روغن سرخ کنید.
داخل تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس پیاز نگینی شده را به همراه زردچوبه داخل تابه ریخته و تفت دهید تا پیاز سبک شود سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت داده در ادامه گوشت چرخ کرده و کمی فلفل سیاه و نمک و ادویه کاری زده و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس قارچهای اسلایس شده و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید و تفت داده تا آب قارچ کشیده شود در انتها رب را افزوده و کمی تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود.
در ادامه روی هر بادمجان مقداری پنیر و مایه گوشتی بریزید و برای ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود سپس از فر خارج کنید و با برش گوجه فرنگی و کمی مجدد مایه گوشتی روی آن قرار دهید و تزئین کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب جوجه کباب مکزیکی تند و خوشمزه را مطالعه کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر مرغ شکم پر با سبزی تهیه کنید. در صورتیکه میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری مرغ شکم پر تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر با مجله دلتا همراه باشید.
برای تهیه مرغ شکم پر با سبزی ابتدا سبزیها را پاک میکنید و بشویید و آبکش کنید. سبزیها را روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنید و کنار بگذارید، سپس فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
پیاز را پوست کنید و نگینی خرد کنید. سیرها را نیز ریز خرد کنید. در تابهای کمی روغن بریزید. ابتدا پیاز را تفت دهید سپس سیرها را هم به آن اضافه کنید و تفت دهید. پس از آنکه سیرها و پیاز طلایی شدند کمی ادویه اضافه کنید، سپس سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
پس سرخ شدن سبزیجات، زرشک را به آن اضافه کنید و مواد را تفت دهید. مغز گردوها را با چاقو خرد کنید و به همراه زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید. در آخر رب گوجه فرنگی و رب انار را نیز به مواد بیافزایید. مواد را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. تابه را از روی حرارت کنار بگذارید.
سیب زمینی و هویج را خلالی خرد کنید و کنار بگذارید. مرغ را تمیز کنید و مواد آماده شده در تابه را داخل شکم مرغ بریزید. با نخ و سوزن تمیز شکم مرغ را با فاصلههای کم بدوزید.
سطح مرغ را با قلممو به کره آغشته کنید. هویج و سیب زمینیهای خرد شده در سینی بچینید. مرغ را روی آنها قرار دهید تا زیر مرغ پر شود و به مدت ۹۰ الی ۱۲۰ دقیقه در فر اجازه دهید تا کاملا مرغ پخته و سوخاری شود. پس از آماده شدن مرغ را از فر خارج کنید و نخهای داخل شکم مرغ را دور بریزید. غذای لذیذ شما آماده است. با سس کچاپ نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با یک غذای مجلسی و خوشمزه سوفله بادمجان، غذایی متفاوت و خوشمزه را مطالعه کنید.
کوفته حسن پاشا یکی از کوفتههای بسیار خوشمزه است که برای کشور ترکیه است یک کوفته بسیار خوشمزه که در انتها روی آن پنیر ریخته و میتوانید یک غذای فوق العاده خوشمزه تهیه کنید و طعم و مزه بسیار خوبی دارد میتوانید برای مهمانی و یا وعده نهار یا شام تهیه کنید. این کوفته طعم و مزه بسیار خوبی دارد. امروز در مجله دلتا این کوفته ترکیه ای را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده و ادویهها و نمک و تخم مرغ و پودر سوخاری داخل یک کاسه ریخته و مواد را خوب ورز دهید تا منسجم شود.
حالا از مواد به اندازه دلخواه برداشته و ابتدا گرد کنید و بعد داخل آن را حفره ایجاد کنید تا بتوانید با مواد دیگر در مراحل بعدی پر کنید سپس همین طور تمام گوشت را درست کنید و داخل سینی مخصوص فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پخته شود.
در ادامه سیب زمینیها را با مقداری آب آبپز کنید و پوستش را جدا کنید و رنده ریز بزنید حالا کره و شیر و ادویهها و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا پوره سیب زمینی مزهدار شود و صبر کنید تا خنک شود سپس داخل یک قیف با ماسوره ستاره بریزید.
برای تهیه سس کره را داخل تابه تفت دهید سپس رب و ادویه اضافه کنید و خوب مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس آب را اضافه کنید و کمی که سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
حالا کوفتهها پخته شده را از فر خارج کنید و داخل حفرهها را با پنیر پر کنید و بعد با قیف و ماسوره روی هر کوفته مقداری پوره سیب زمینی بزنید بعد سس را کف سینی ریخته و برای ۱۰ دقیقه مجدد داخل فر قرار دهید سپس میل کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوفته یزدی غذایی ساده و بینظیر را مطالعه کنید.
قورمه سبزی غذای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانیها است، اصل این غذا آذری است، ” قورماق” (ghormagh) نوعی سرخ کردن است که در آن از روغن استفاده نمیشود، قورمه به گوشتی گفته میشود که بدون روغن و با چربی خود گوشت سرخ میشود. امروز در مجله دلتا طرز تهیه قورمه سبزی تبریز توضیح داده شده است.
لوبیاهای چشم بلبلی نیازی به خیس شدن از شب قبل ندارند. لوبیای چشم بلبلی را میتوانید همان موقع پخت بگذارید کمی بپزند و زمانیکه نیمه پز شدند آنها را داخل ظرف دیگری بریزید، یعنی آبش را جدا کنید.
سبزی قورمه که شامل تره و جعفری است را بشویید، اما لازم نیست آنها را ساطوری خورد کنید. کمی سبزیها را ریز کنید و درون قابلمه تفت دهید. گوشتهای تکه شده را جداگانه با پیاز تفت دهید. سپس سبزیها را به آن اضافه کنید. بعد از آن لوبیاها را نیز به مواد اضافه کنید؛ و ادویهها (فلفل و زردچوبه) همچنین آبغوره و آب لیمو و زعفران دم کرده را روی مواد بریزید و با همدیگر تفت دهید و شعلهی گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید.
بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. ۳ لیوان آب جوش روی مواد بریزید و صبر کنید تا خورشت جا بیفتد. زمانیکه خورشت تقریبا آماده هست مثلا ۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا، میتوانید تکههای بزرگ گوجه فرنگی را به خورشت خود اضافه کنید و بعد از آن آلوچهی خشک را هم اضافه کنید. حواستان باشد که آلوچه را قبل از انداختن درون خورشت حتما خیس کنید. زمانیکه خورشت شما لعابدار شد و روی آن لایهای از روغن تشکیل شد، بدانید که آمادهی سرو است. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت گوشت و قارچ، پیشنهادی ساده و لذیذ را مطالعه کنید.