ماکارونی پنیری با لوبیا سبز پیشنهاد امروز ما برای شما است. این غذا که در دنیا با نام مک اند چیز معروف است، یکی از غذاهای مورد علاقه عاشقان پنیر است؛ چرا که همان طور که از نامش میتوان حدس زد پر از پنیر است.
ماکارونی پنیری در مجموع یک غذای پر کالری است، اما شما با تهیه ماکارونی پنیری که مقدار پنیر کمتری داشته باشد و از لوبیا سبز در آن استفاده شود، هم هوس خود را برطرف کردهاید و هم این که یک وعده غذایی با ارزش غذایی بالا را نوش جان کردهاید؛ اضافه کردن لوبیا سبز به مواد این غذا به طور همزمان هم کالری آن را کاهش میدهد و هم خاصیت سیرکنندگی آن را افزایش میدهد. برای تهیه ماکارونی پنیری با لوبیا سبز مجله دلتا را دنبال کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کتلت عدس خانگی، یک غذای دلچسب را مطالعه کنید.
دستور پخت خوراک لوبیا چشم بلبلی
مرغ برشته مراکشی، یک غذای لذیذ
املت یونانی یک صبحانه سالم و خوشمزه
طرز تهیه سوپ کلم، مخصوص روزهای زمستانی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
عدس برای سلامتی بسیار مفید بوده؛چرا که سرشار از پروتئین گیاهی، پتاسیم، فیبر و مواد معدنی مانند اسید فولیک و ویتامین B9 است. از جمله فواید عدس میتوانیم به بهبود دستگاه گوارش، کاهش فشار خون و درمان دیابت اشاره کنیم. همچنین عدس از مواد غذایی خونساز است و به درمان کمخونی کمک میکند.
کتلت عدس یک غذای مقرون به صرفه است؛ چون برای تهیه آن به مواد اولیه زیادی نیاز نیست. این غذای لذیذ طی یک ساعت آماده میشود. اگر شما هم قصد تهیه این غذای جذاب را دارید، در ادامه با مجله دلتا همراه باشید.
برای تهیه این غذا بهتر است عدس را از شب قبل در آب خیس کنید. سپس آن را با کمی نمک بپزید. مقدار نمک به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید آن را کم یا زیاد کنید. سیبزمینیها را بشویید. یک قابلمه را پر از آب کرده و سیبزمینیها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید سیبزمینیها روی حرارت متوسط بپزند.
بعد از اینکه سیبزمینیها پخته شدند، زیر قابلمه را خاموش کنید و آب قابلمه را دور بریزید. اجازه دهید سیبزمینیها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و داخل کاسه غذاساز بریزید. آنها را چند پالس بزنید تا له شوند. شما همچنین میتوانید به جای غذاساز سیب زمینیهای پخته را رنده کنید.
پوست پیاز را بگیرید و آن را رنده کنید و آب پیاز را دور بریزید. یک کاسه بزرگ بردارید و عدس پخته شده، سیبزمینی له شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل، پودر سیر، تخممرغ و پیاز رنده شده را داخل آن بریزید و با دست خوب ورز دهید. مقدار نمک و فلفل به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید آنها را کم یا زیاد کنید.
یک ماهیتابه روی حرارت بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. به جای روغن معمولی میتوانید از روغن گیاهی مثل روغن زیتون برای سرخ کردن کتلتها استفاده کنید.
از مواد کتلت به اندازه یک توپ کوچک بردارید و با دست آن را شکل دهید تا دایرهای شود. سپس آن را در روغن قرار دهید. برای اینکه مواد به دستتان نچسبد، دست خود را خیس کنید. میتوانید یک کاسه آب هنگام سرخ کردن کتلتها کنارتان بگذارید تا هر زمان لازم شد، دست خود را با آن خیس کنید.
بعد از اینکه تمام کتلتها را سرخ کردید، زیر حرارت را خاموش کنید و با دستمال چربیگیر، چربی کتلتها را بگیرید. کتلتها را در ظرف سرو قرار دهید و آنها را با خیارشور، گوجهفرنگی و برشهای لیموترش تزیین کنید. کتلت عدس شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب املت یونانی یک صبحانه سالم و خوشمزه را مطالعه کنید.
قلیه سیب و به؛ آشپزی به سبک دوره صفوی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
سالاد یونانی که مشخصه اصلی آن وجود سبزیجات درشت خرد شده داخل آن است، طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد و به عنوان یک وعده غذایی کامل شناخته میشود. املت یونانی در واقع همان سالاد یونانی است و تنها تفاوتش اضافه شدن چند عدد تخممرغ است که آن را به یک املت خوشمزه و همه پسند تبدیل میکند.
املت یونانی به سرعت و طی چند مرحله کوتاه و آسان تهیه میشود پس برای صبحانه روزهای تعطیل انتخاب مناسبی خواهد بود. یک نکته بسیار مهم که پیشنهاد میکنیم حتما آن را رعایت کنید، استفاده از سبزیجات تازه است. همچنین فراموش نکنید که نکات و فوت و فنهای این دستور در مجله دلتا را رعایت کنید تا یک املت خوشمزه نوش جان کنید.
برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید گریل را روشن کنید تا خوب گرم شود. یک کاسه بزرگ بردارید و تخممرغها را داخل آن بشکنید. برگ جعفری را خرد کنید و به تخممرغها اضافه کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. پوست یک عدد پیاز قرمز را بکنید و آن را به تکههای کوچکتر خرد کنید. گوجهفرنگیها را نیز خوب بشویید و به صورت درشت خرد کنید. زیتون سیاه درشت بدون هسته را به تکههای کوچکتر خرد کنید تا خوردن آنها راحتتر باشد.
یک تابه نچسب بزرگ بردارید و دو قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید. پیاز قرمز خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید. پس از حدود چهار دقیقه و هنگامی که پیازها شروع به طلایی شدن کردند گوجهفرنگی خرد شده و زیتون خرد شده را اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگر بپزید.
پس از این که گوجهفرنگیها نرم شدند، حرارت را کم کنید و مخلوط تخممرغ و جعفری را اضافه کنید. املت را کمی هم بزنید تا تخم مرغها در حالت نیمه پخته باشند. سپس پنیر سفید را با دست کمی خرد کنید و روی املت بریزید. اکنون تابه را حدود پنج تا شش دقیقه داخل گریل قرار دهید تا املت خوب پف کرده و طلایی شود. املت یونانی شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ برشته مراکشی یک غذای لذیذ را مطالعه کنید.
مرغ برشته مراکشی، یک غذای لذیذ
دستور پخت خوراک لوبیا چشم بلبلی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
شامی رشتی از خانواده شامیهاست و جزو خوراکهای اهالی گیلانزمین به شمار میرود. اگر هوس یک غذای محلی کردهاید، دست به کار شوید و این غذا را طبق دستور محلیها درست کنید.
شامی رشتی یکی از سریعترین و راحتترین غذاهایی است که شما میتوانید آن را تهیه کنید. اکثریت افراد این غذا را با پنیر و سبزی خوردن میل میکنند و در واقع جز پیش غذاها به حساب میآید. اما اکثرا آن را به عنوان غذای اصلی هم در نظر میگیرند. شامی انواع مختلفی دارد که مواد لازم برای تهیه آنها متفاوت است در نتیجه طرز پخت آنها نیز با هم فرق دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا دستور پخت شامی رشتی را با شما به اشتراک بگذاریم.
- گوشت ران گوساله نیم کیلو
- لپه نیم کیلو
- تخممرغ دو عدد
- نخود آش یک استکان
- پیاز یک عدد
- زعفران یک قاشق چایخوری
- زردچوبه و دارچین نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل یک قاشق چایخوری
- در ابتدا پیازها را به صورت حلقه حلقه خرد کنید. در ادامه گوشتها را به صورت قیمهای تیکه تیکه کرده و در زودپز بریزید.
- نخود و لپهای که از قبل خیس کرده و چندین بار نیز آب آنها را عوض کردهاید را به گوشتها اضافه کنید.
- ادویهها را نیز به گوشت اضافه کرده و مقداری آب روی گوشتها بریزید و زودپز را حدود یک ساعت با فشار زیادی روی شعله قرار بدهید تا کاملا مواد بپزد.
- بعد از اینکه گوشتها پختند مواد درون زودپز را در ظرف دیگری بریزید و با کمک گرفتن از یک گوشتکوب مواد را کاملا با یکدیگر له کنید. اگر له کردن با گوشتکوب برای شما سخت بود و غذاساز داشتید میتوانید از غذاساز برای این کار استفاده کنید.
- در این مرحله ۲ عدد تخممرغ را به همراه کمی نمک به مواد گوشت اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
- حال مواد شما برای سرخ شدن حاضر است. درون تابه روغن بریزید و اندازه یک نارنگی خمیر بردارید و درون تابه بریزید سپس آن را به حالت دونات در بیاورید و سرخ کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت حرفهای کباب تابهای دو رنگ را مطالعه کنید.
قلیه سیب و به؛ آشپزی به سبک دوره صفوی
دستور پخت قیمه نثار اصیل و سنتی
دستور پخت حرفهای کباب تابهای دو رنگ
خورشت به آلو با مرغ، خوشمزه و مجلسی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
مرغ برشته مراکشی یک غذای دلچسب و خوشمزه است که به ذائقه و فرهنگ غذایی ما ایرانیها نیز بسیار نزدیک است. کافی است یک بار که قصد درست کردن مرغ را دارید، برای تنوع این غذا را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مرغ برشته مراکشی یکی از غذاهایی است که میتوانید آن را در کمترین زمان تهیه کرده و در مجالس و مهمانیهای خود سرو کنید. برای داشتن دستور پخت این غذای خوشمزه با مجله دلتا همراه باشید.
در مرحله اول باید به سراغ تهیه سس این مرغ جذاب و خوشمزه بروید؛ برای این کار ابتدا روغن زیتون، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز و نمک، سیر، پودر زیره و آبلیمو را داخل میکسر بریزید و آنها را میکس کنید تا یک سس یکدست به شما بدهد. میتوانید برای راحتی کار ۲ تا ۴ قاشق آب یا سرکه درون این مواد بریزید. این کار کاملا سلیقهای است. در ادامه گشنیز و جعفری را خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس مایع سسی که حاضر شده است را درون کاسه جعفری و گشنیز بریزید و ترکیب کنید.
در این مرحله باید سینههای مرغ را خوب بشویید و تمیز کنید. سپس استخوان آنها را خارج کنید و از سمت پهنای آن مرغ را ۳ برش بزنید تا لایههای نازکتری از سینه مرغ داشته باشید. سینههای مرغی که برش زدهاید را درون کاسه سس بریزید و کمی برشهای مرغ را تکان دهید تا مواد سس به خورد مرغها برود.
بعد از اینکه مرغها را در ظرف چیدید، روی کاسه یا ظرف را سلفون بکشید و آن را درون یخچال بگذارید. تا حدود ۴ ساعت استراحت کند و مواد به خورد مرغها برود. میزان زمانی که مرغها درون یخچال میماند بسیار مهم است. شما میتوانید این مواد را شب تهیه کرده و صبح آنها را کباب کنید این باعث میشود تا مرغ شما خوشمزهتر شود.
حال مرغها را از کاسه خارج کرده و درون تابه چرب شده با روغن بگذارید تا سرخ و همچنین بپزد؛ میتوانید در این مرحله از گریل نیز استفاده کنید دو طرف مرغها را سرخ کرده یا گریل کنید.
مرغ شما حاضر است میتوانید آن را با جعفری و گشنیز سرو کنید و یا از گوجه گیلاسی در کنار آن استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت قیمه نثار اصیل و سنتی را مطالعه کنید.
املت یونانی یک صبحانه سالم و خوشمزه
دونات مرغ و قارچ، ساده و خوشمزه
شامی رشتی، سفری خیالی به گیلان
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید