دلمه فلفل یکی از انواع دلمه است که اتفاقا بسیار محبوب و پرطرفدار است. دلمه فلفل یک غذای ایرانی است که میتوان از آن در وعده ناهار یا شام استفاده کرد. این غذا جزو غذاهای سبک به شمار میرود که میتوانید بهعنوان یک پیشغذای لذیذ هم آن را تهیه کنید. در این بخش از مجله دلتا به طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای بدون گوشت میپردازیم.
ابتدا در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و دو پیمانه برنج خود را به آب جوش اضافه کنید تا کمی بپزد و بعد برنج خود را آبکش کرده و کنار بگذارید.
لپهها را پاک و یک تا دو ساعت پیش از پختن آن را خیس کنید. بعد از این مدت لپهها را نیز بپزید.
پیازها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. پس از اینکه پیازها را خرد کردید در تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود، بعد از داغ شدن روغن پیازها را اضافه کنید و تفت دهید.
در این مرحله لپه پختهشده و زرشک پاک و شستهشده را نیز به تابه اضافه کنید و تفت دهید. همچنین رب را نیز به تابه اضافه نمایید و تفت دهید.
برنج آبکششده را همراه با سبزی دلمه به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
فلفل دلمهایها را بشویید و سر آنها را ببرید اما دور نریزید. داخل فلفل دلمهای را خالی کنید.
داخل فلفل دلمهایها را با موادی که طی مراحل قبل آماده کردهاید پر کنید.
با رب گوجه فرنگی، آب، آلو و ادویه سس تهیه کنید و دلمهها را داخل آن قرار داده و اجازه دهید با حرارت بپزند. بعد از این مرحله و پخت دلمهها غذای شما آماده است و میتوانید نوش جان کنید.
اگر به دلمهها علاقه دارید، دلمه کلم برگ را هم بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: همچنین مطلب شاه پلو غذای اعیانی و مجلسی ایرانی را در مجله آشپزی دلتا بخوانید.