برنج سرخ شده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفلدلمهای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعمدهنده است.

برنج سرخ شده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ شده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفلدلمهای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعمدهنده است. این غذا خوش طعم، سیر کننده و یک غذای چند منظوره است. شما میتوانید پروتئین، کربوهیدرات و سبزیجات مختلف را با طعمهای مختلف همزمان در یک غذا داشته باشید. این نسخه هاوایی با برنج نارگیلی و آناناس شیرین و کالباس نمکی درست شده است که یک طعم ترکیبی جالب را ایجاد میکند در ادامه طرز تهیه برنج سرخ شده هاوایی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم
- برنج دانه بلند: ۱ و ۱/۳ پیمانه
- شیرنارگیل: ۱ و ۱/۴ پیمانه
- آبنارگیل یا آب ساده: ۱ و ۱/۴ پیمانه
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۱ قاشق چایخوری
- فلفلدلمهای قرمز: ۱ عدد نگینی شده
- پیازچه: ۱/۳ پیمانه، خرد شده
- سیر: ۲ حبه، رنده شده
- زنجبیل تازه رنده شده: ۲ قاشق چایخوری
- کالباس: ۲ پیمانه، نگینی شده
- آناناس: ۲ پیمانه نگینی شده
- تخممرغ: ۳ عدد
- گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری ریز شده
- سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر
طرز تهیه برنج سرخ شده هاوایی
- در یک ماهیتابه گود یا قابلمه، شیر نارگیل بریزید، آب نارگیل یا آب را به همراه نمک اضافه کنید. روی حرارت متوسط به بالا بگذارید.
- برنج را به آن اضافه کنید و شعله را پایین بیاورید. بگذارید قل بخورد تا زمانی که مایعات جذب برنج شود. یعنی حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه.
- برنج را از روی گاز بردارید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
- در حالی که برنج استراحت کرده و جا میافتد، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱/۲ قاشق چایخوری روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت تقریبا زیاد، گرم کنید.
- فلفلدلمهای و پیازچه را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که فلفلها نرم شوند یعنی حدود ۴ دقیقه.
- سیر و زنجیل را ریخته و بهم بزنید، سپس کالباس و آناناس را هم اضافه کنید و بگذارید با سایر مواد گرم شوند یعنی حدود ۱ دقیقه.
- همه مواد داخل ماهیتابه را یک طرف جمع کنید. بقیه روغن زیتون یعنی ۱/۲ قاشق غذاخوری به اضافه ۱/۲ قاشق چایخوری روغن کنجد را داخل بخش خالی ماهیتابه بریزید.
- تخممرغ را داخل بخش خالی بریزید، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید سپس بهم بزنید تا پخته و خاگینهای شود. زیاد هم نپزید که لاستیکی شود.
- برنج، پیازچه (ساقه سبز و نازک) و گشنیز را اضافه کنید و سس سویا را روی همه مواد بریزید. همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. در صورت دلخواه همانطور که گرم است با سس سیراچا سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای بین الملل “طرز تهیه پلو یونانی با مرغ” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
ونوشک پلو؛ لذیذ و خوشعطر
کدو حلوایی پلو؛ یک غذای پاییزی از شمال ایران
طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت
دستور پخت دمی بلغور جو
طرز تهیه پلو یونانی با مرغ
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید