دمپخت لوبیا چشمبلبلی و مرغ از پلوهای ترکیبی و منحصر به فرد جنوبی است که طرز تهیه آسانی دارد.

دمپخت لوبیا چشمبلبلی یا پلو شوشتری از غذاهای جنوبی است و در کنار سالاد شیرازی سرو میشود. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه پلو شوشتری ورق بزنید.
مواد لازم
- برنج ۱ کیلو
- فیله مرغ خرد شده نیم کیلو
- شوید خرد شده تازه ۲ لیوان
- پیاز ریز شده ۱ عدد
- لوبیا چشم بلبلی پخته ۲ لیوان
- زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
- زعفران ساییده شده ۱ قاشق چایخوری
- روغن سرخ کردنی ۲ قاشق

طرز تهیه پلو شوشتری
- ابتدا برنج را خیس و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
- روغن را در تابه داغ کنید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. تکههای فیله را در پیاز بریزید و تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه کنید. یک استکان آب جوش داخل تابه بریزید و بگذارید مواد بپزند و آب آن بخار شود.
- حالا شوید خرد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد را از روی شعله بردارید. در یک قابلمه مواد را لابه لای برنج بدهید و آن را دم کنید.
- میتوانید از شوید خشک هم به جای شوید پخته در تهیه دمپخت لوبیا چشمبلبلی استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع ته چین “ته چین شوید باقالی با مرغ” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
دستور پخت آلبالو پلو مجلسی
طرز تهیه قنبرپلو شیرازی
دستور پخت دمی بلغور جو
شوید پلو با تن ماهی
طرز تهیه کته زردآلو
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید