خوراک ماهی تیلا پیا یک غذای پرخاصیت است و گوشت آن پروتئین، اسیدهای چرب غیر اشباع، امگا ۳ و امگا ۶ مورد نیاز بدن را تامین میکند.
خوراک ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی یک غذای خوشمزه است که برای تهیه آن، ماهی همراه با سس مخصوص در فر گریل میشود. ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی را میتوانید به عنوان شام یا ناهار و با سالاد یا نان تست و سیب زمینی گریل شده سرو کنید. طرز تهیه خوراک ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی را همینجا در بخش آشپزی مجله دلتا بخوانید.
خوب است بدانید مصرف به اندازه این ماهی سلامت قلب و مغز را حفظ کرده و از ابتلا به بیماریهای عصبی و افسردگی جلوگیری میکند. این ماهی همچنین با افزایش کارایی گلبول های سفید، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. این ماهی حاوی مقداری سلنیوم بوده که عملکرد غده تیروئید را نیز بهبود میبخشد.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذا با تن ماهی “سالاد تن ماهی؛ مدیترانهای و اشتهاآور” را مطالعه کنید.
سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید