خورشت داود پاشا از غذاهای خوشخوراک ترکی است که میتواند بهعنوان یکی از گزینههای سرو در مجالس و مهمانیها در نظر گرفته شود.

خورشت داوود پاشا از معروفترین غذاهای کشور ترکیه است که به دلیل شباهت طعم و رنگش با فسنجان در ایران نیز طرفداران بسیاری پیدا کرده است. با طرز تهیه خورشت داود پاشا بخش آشپزی مجله دلتا را دنبال کنید.
مواد لازم
(مناسب برای ۶ نفر)
- گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو
- پیاز رنده شده: ۲ عدد
- پودر نعناع خشک: ۱ قاشق سوپخوری
- رب انار ملس: ۲ قاشق سوپخوری
- آب:۱ لیوان
- نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم
- کره: مقداری

طرز تهیه خورشت داود پاشا
- ابتدا گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی بریزید و با یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل و دارچین مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
- دست خود را مرطوب کرده و مایه گوشت را به شکل توپهایی به اندازه گردو درآورده و در یک بشقاب بچینید.
- سپس روی آن را با لایهای از سلفون بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
- در این میان یک عدد پیاز را رنده کرده و با مقداری کره تفت دهید تا کمی سرخ شود، سپس کوفته قلقلیها را افزوده و به همراه پیاز سرخ کنید.
- در ادامه پودر نعناع را افزوده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود، حالا رب انار را اضافه کرده و یک لیوان آب بریزید و مواد را به آرامی زیر و رو کنید تا سس به خورد گوشت برود.
- بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کرده و اجازه دهید برای نیم ساعت روی حرارت بماند تا گوشت بپزد و سس غلیظ شود.
- بعد از جا افتادن خورشت، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت تمایل با چند برگ ریحان و گشنیز یا در پاییز با دانههای انار تزیین کرده و با برنج سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت انواع خورشت “طرز تهیه خورشت کدو سبز” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
پاستا آلفردو؛ لذیذ و اشتهاآور
جوجه کباب لبنانی با سس سیر توم
خوراک ماهی با گوجه فرنگی کبابی
طرز تهیه آبگوشت بختیاری
اسکندر کباب؛ طعم اصیل یک غذای ترکی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید