یکی از خوشمزهترین نوع کباب که پیشنهاد میشود امتحان کنید، کباب کوبیده مرغ است.

این نوع کباب را میتوان به راحتی در منزل و بدون دردسر تهیه کرد. برخلاف کباب کوبیدههایی که معمولا با گوشت قرمز تهیه میشود، این کباب را میتوانید با گوشت مرغ نیز آماده کرده و از طعم آن لذت ببرید. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه کباب کوبیده مرغ دنبال کنید.
مواد لازم
- سینه مرغ: ۱ عدد
- گوشت ران مرغ: ۳ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- جعفری تازه خورد شده: ۴ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: به میزان لازم
- پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، پودر پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه، زعفران دم کشیده: به میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
- ۱ عدد سینه مرغ را به همراه ۳ عدد ران مرغ به صورت مخلوط چرخ کنید
- سپس ۲ عدد پیاز را که به صورت چرخشده است و کاملا آبش را گرفتهاید، به مخلوط گوشت مرغ اضافه کنید.
- سپس مواد را با جعفری خوردشده به همراه پودر سوخاری و ادویهها به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا یک دست شود.
- تابه موردنظر را کمی چرب کنید و کبابها را به شکل دلخواه درون تابه قرار بدهید.
- با حرارت ملایم اجازه دهید یک طرف کباب سرخ شود سپس آن را برگردانید.
- روی کبابها را با مقداری زعفران دمشده آغشته کنید تا عطر و طعم لذیذتری داشته باشد. با این کار، کبابها خوشرنگتر میشود.
- سینی فر را چرب کرده و گوجهفرنگیهای حلقه شده را روی سینی بچینید. روی آنها کمی سبزی معطر خشک شده و نمک بپاشید. سپس سینی را در فر بگذارید تا گوجه فرنگیها کبابی شوند. در صورتی که به فر دسترسی نداشتید، میتوانید گوجه ها را سرخ کنید.
- کباب را پس از آماده شدن در ظرف بچینید و با گوجه فرنگی های کبابی و چلوی زعفرانی سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع کباب “طرز تهیه کباب حسینی” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه خورشت داوود پاشا
خوراک ماهی با گوجه فرنگی کبابی
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
طرز تهیه دلمه بادمجان
طرز تهیه گمج کباب گیلانی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید