اوماج آشی یا آش اوماج از غذاهای سنتی است که تهیه آن با نوعی پاستای قدیمی باعث شده تا این غذا از سایر آشهایی که طعم آنها را تا به حال چشیدهاید متمایز باشد.
آش اوماج یکی از آشهای سنتی تبریز است. اوماج از ریشه آذری “تکه کردن” گرفته شده است. در زمانهای قدیم در خطه آذربایجان شرقی با درست کردن گلولههای کوچک خمیری از آرد مثل پاستای امروزی برای تهیه این آش استفاده میکردند. پخت این آش فقط به تبریز ختم نمیشود، بلکه در شهرهای دیگری مثل همدان و قم نیز این آش را تهیه میکنند. با طرز تهیه آش اوماج با مجله دلتا همراه باشید.
برای تهیه اوماج ابتدا آرد را در یک ظرف گود با آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر تقریبا سفت در آید؛ بنابراین در مقدار افزودن آب باید دقت کنید. به خمیر نمک و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید. بعد از خمیر به اندازه گلولههایی کوچک بردارید و در سینی بچینید تا خشک شوند.
روی آش را میتوانید با برگ نعناع یا نعنا داغ و ماست تزیین کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع آش “آش گندم ، مقوی و پر خاصیت” را مطالعه کنید.
طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزیها
طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید