زردآلو خاصیت آرامبخش و نشاطآوری دارد؛ در ضمن خوردن آن به کسانی که ناراحتیهای قلبی دارند نیز توصیه میشود. زردآلو به علت داشتن مقدارى اسید سالسیلیک، براى درد مفاصل و رماتیسم مفید است.

اریح کته سی(کته زردآلو ) از غذاهای سنتی ایران است که با زردآلو تهیه می شود. این غذا، از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی و تبریز است. با استفاده از زردآلو میتوان غذاهای خوشمزهای همچون اریح شورباسی و خورشت برگه زردآلو تهیه کرد. زردآلو دارای خواص بسیار است که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می کنیم. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه کته زردآلو آشنا شوید.

مواد لازم
- زردآلوی خشک : ۱۲ عدد خیس خورده
- برنج : ۶۰ گرم
- پیاز متوسط : ۳ عدد
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- روغن : ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کته زردآلو
- ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم.
- سپس برنج را با زردچوبه، نمک، فلفل، زردآلو و پیاز داغ مخلوط میکنیم.
- مواد را روی شعله گاز قرار میدهیم و مانند کته دم میکنیم.
فواید زردآلو
- زردآلو بازکننده گرفتگیهای مجاری عروق میباشد. ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود. زردآلو خاصیت آرامبخش و نشاط آوری دارد؛ در ضمن خوردن آن به کسانی که ناراحتیهای قلبی دارند توصیه میشود. این میوه به علت داشتن مقدارى اسید سالسیلیک، براى درد مفاصل و رماتیسم هم مفید است.
- اگر شخصی که مبتلا به تب است، زردآلو خیس شده میل کند و پشت سر آن آب گرم و عسل بنوشد، تب او قطع میشود. در برگه زردآلو مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندانها بسیار موثر است. مصرف برگه زردآلو سبب هضم غذا میشود و از یبوست جلوگیری میکند.
- زردآلو برای کسانی که میخواهند وزن اضافه کنند بسیار مناسب است. آنها میتوانند از جوشانده این میوه برای افزایش وزن بهره ببرند. این جوشانده اشتها آور بسیار خوبی است.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی “دستور پخت دمی بلغور جو” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه کرفس پلو
طرز تهیه ارده پلو
طرز تهیه ته چین اسفناج
طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید