آبگوشت احتمالا غذای مورد علاقه بیشتر ایرانیها است که در نقاط مختلف ایران طرز تهیه خودش را دارد آبگوشت به یکی از انواع آبگوشتها است که بسیار لذیذ است.
آبگوشت به یکی از غذاهای سنتی استان قم است. آبگوشت از غذاهایی است که برای این که طعم بهتری داشته باشد باید زمان پختش را طولانیتر کرد. هر چه حرارت ملایمتر و زمان پخت بیشتر باشد، خوشمزهتر خواهد بود در ادامه مطلب طرز تهیه آبگوشت به را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
(برای مطالعه غذاهای لذیذ شهرهای مختلف ایران به مجله آشپزی مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر “طرز تهیه آبگوشت گندم” را در مجله دلتا مطالعه کنید.
طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتقال
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید