چند سالی است که پاستا در ایران محبوبیت پیدا کرده که پاستا با سس قارچ لذیذترین پاستا از دید ایرانیها است.

پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جز یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوتهای پاستاهای مختلف، در سس آنها است. در ادامه طرز تهیه پاستا با سس قارچ را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم
- پاستا: ۲۵۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۱ حبه
- خامه: ۲۰۰ گرم
- شیر: نصف پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- پنیر پارمزان: در صورت تمایل
طرز تهیه پاستا با سس قارچ
- پیاز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- قارچها را ورقهای خرد کنید و به سیر و پیاز بیفزایید.
- بلافاصله یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید. حرارت باید به اندازهای باشد که قارچها آب نیندازند.
- خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پیاز افزوده، مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
- جعفری خرد شده و کره را به مخلوط بیفزایید و مواد را از روی شعله بردارید.
- پاستا را در آب در حال جوشی که به آن نمک زدهاید، بریزید. پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید.
- در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک پاستای خوشطعم، مطلب پاستا میگو و اسفناج را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
سوپ پاستا ایتالیایی
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی زا
دستور پخت قیمه اسفناج
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید