سوپ حریره بهعنوان پیش غذایی گرم و لذیذ، یکی از گزینههای مناسب برای سرو در فصل سرما است.

یکی از گزینههای عالی غذایی برای سرو ناهار مخصوصا در روزهای سرد و کوتاه سال، سوپ حریره است که یکی از لذیذترین سوپها در بخش آشپزی ملل است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، بنیه را تقویت میکند. طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دلتا دنبال کنید.
مواد لازم پخت سوپ حریره
- گوشت بره: ۴۰۰ گرم
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ۱/۵ قاشق چایخوری
- پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- کرفس خردشده: ۳/۴ فنجان
- پیاز سفید خردشده: ۱ عدد
- پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد
- گشنیز تازه: ۱/۲ فنجان
- گوجه فرنگی خردشده: ۸۰۰ گرم
- آب: ۷ فنجان
- عدس: ۳/۴ فنجان
- نخود: ۴۲۵ گرم
- ورمیشل: ۱۱۰ گرم
- تخممرغ زدهشده: ۲ عدد
- لیمو: ۱ عدد

طرز تهیه سوپ حریره
- گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
- سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
- رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.
- سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت ۲ ساعت بپزد.
- ۱۰ دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته شده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.
- در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی” را در بخش آشپزی مجله دلتا مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
طرز تهیه توپک برنج سوخاری
دستور پخت اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ
بورک اسفناج؛ لقمهای لذیذ از ترکیه
لازانیا قالبی؛ خوشمزه جذاب
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید