گاهی میشود با کمترین و ارزانترین مواد اولیه هم خوشمزهترین غذاها را پخت، مخصوصا وقتی بادمجان و قارچ مواد اولیه غذا را تشکیل بدهند.
خوراک بادمجان با قارچ یکی از خوشمزهترین و راحتترین غذاهای آشپزی ایرانی است، که طرفدارهای خیلی زیادی دارد. تهیه خوراک بادمجان و قارچ بهدلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی میتواند برای بدن شما بسیار مفید باشد با این حال بسیاری از مردم ایران آن را به صورت سرخ کرده میل میکنند که با توجه به حجم روغن مصرف شده برای سرخ کردن هر تکه بادمجان میتوان گفت، بادمجان سرخ شده به مانند سمی در بدن است. اما مصرف کبابی آن یک راه مصرف به صورت ایده آل است. همراه کردن قارچ به آن نیز می تواند اثر بخشی آن را چندین برابر کند. در ادامه طرز تهیه خوراک بادمجان و قارچ را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خوراک “طرز تهیه خوراک بره” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید