سوپ گندم نوعی سوپ ساده و سبک است که خواص زیادی دارد.

سوپ علاوه بر اینکه به خاطر مواد تشکیل دهندهاش برای بهبود بسیاری از بیماریها مفید است و از سوی پزشکان توصیه و تجویز میشود، یک پیش غذای خوشمزه رستورانی و مجلسی هم هست که ته دلتان را میگیرد و از پرخوری سر میز شام و ناهار پیشگیری میکند. انواع و اقسام سوپ و طرز تهیه آنها در آشپزخانههای کشورهای مختلف دنیا وجود دارد و کمتر پیش میآید با استقبال روبرو نشود. طرز تهیه سوپ گندم را در مجله دلتا دنبال کنید.
مواد لازم
- گندم پوست کنده یک پیمانه
- پیاز یک عدد
- سینه مرغ یک عدد
- هویج یک عدد
- جعفری خرد شده ۳ پیمانه
- ساقه کرفس یک عدد
- رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
- نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ گندم
- گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.
- پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.
- استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. تکههای مرغ را به پیاز افزوده و کمی تفت دهید.
- سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه، فلفل و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
- هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.
- در صورت تمایل میتوانید مقداری قارچ را ورقهای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.
- در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.
- در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.
- سوپ گندم را با لیمو ترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ حریره” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه بورانی کدو حلوایی
دستور پخت لازانیا رولی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید