مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

دستور پخت حرفه‌ای کباب تابه‌ای دو رنگ

اگر هوس کباب کرده‌اید و زمان تهیه کردن آن را از بیرون ندارید، با داشتن مواد لازم می‌توانید همین الان کباب تابه‌ای را از روی این مطلب درست کنید.

کباب تابه ای دو رنگ

کباب یکی از غذاهای پرطرفدار در بین مردم ایران است که از دیرباز تا امروز بسیار محبوب بوده است. کباب‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند که در طعم‌ها و مدل‌های مختلف طبخ می‌گردد. در این مطلب از مجله دلتا ما طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ را برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم.

 مواد لازم کباب تابه‌ای دو رنگ

  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • مرغ چرخ کرده نیم کیلو
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • سماق یک قاشق چایخوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب دو رنگ تابه‌ای 

برای تهیه این کباب جذاب ابتدا در دو ظرف جداگانه گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده را بریزید. سپس دو عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و نصف آن را به گوشت چرخ کرده و نصف دیگر آن را درون مرغ چرخ کرده بریزید. در گوشت چرخ کرده مقدار بیشتری پیاز بریزید.

گوشت‌ها را ورز دهید تا پیازها به خوردشان برود سپس به گوشت کمی سماق و فلفل و نمک اضافه کنید و مقدار کمی به اندازه یک قاشق از مرغ چرخ کرده درون گوشت بریزید و ورز دهید. سپس به مرغ چرخ کرده نیز نمک، فلفل و زعفران بزنید. ورز دهید تا کباب کاملا رنگ زعفران بگیرد.

یک تابه نچسب بردارید و روی آن را روغن بریزید به طوری که دیواره‌هایش نیز روغنی شود. قرار دادن قسمت‌های مایه کباب مرغ و مایه کباب گوشت چرخ کرده سلیقه‌ای است و مانند کباب بختیاری می‌توانید مایه کباب را به هم متصل کنید. روی تمام مواد را با قاشق صاف کنید و بگذارید روی شعله گاز تا بپزد. می‌توانید از تابه دو طرفه استفاده کنید تا کاملا پخته شود.

بعد از این مرحله کباب‌ها را به صورت افقی برش بزنید و روی آن‌ها گوجه بریزید و بگذارید تا کمی بپزد. کباب شما حاضر است می‌توانید آن را با گوجه و جعفری سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت قیمه نثار اصیل و سنتی را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

دستور پخت قیمه نثار اصیل و سنتی

شامی رشتی، سفری خیالی به گیلان

کباب کوبیده در فر

طرز تهیه خوراک اسفناج

خورشت اسفناج و گردو؛ سرشار از خاصیت

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دستور پخت قیمه نثار اصیل و سنتی

قیمه نثار یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است. اسم این غذا قیمه نثار است، اما قیمه نیست. یک پلوی خوش‌مزه و خوش آب و رنگ و معطر است که طعمی لذیذ و به‌ یاد ماندنی دارد.

دستور پخت قیمه نثار

قیمه نثار یک غذای خوش‌رنگ و لذیذ از جمله غذاهای قزوین است که گاهی اوقات در برخی مراسمات رسمی و حتی عروسی‌ها نیز طبخ می‌شود. همراه ما در این مطلب از مجله دلتا باشید تا دستور پخت قیمه نثار اصیل را برای شما بیان کنیم.

مواد مورد نیاز قیمه نثار

  • برنج خیس کرده ۳ پیمانه
  • گوشت قیمه خرد شده ۳۵۰ گرم
  • پیاز خرد کرده ریز ۲ عدد
  • خلال پوست پرتقال یا نارنج ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
  • ادویه خورشتی ۱ قاشق چایخوری
  • ادویه پلویی ۱ قاشق چایخوری
  • گلاب نصف فنجان
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
  • زرشک خشک شده ۱/۲ پیمانه
  • گرد لیمو عمانی و نمک به مقدار لازم
  • خلال پسته و بادام ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه

تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود. بعد از تفت پیاز، گوشت خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زردچوبه هم به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.

وقتی رنگ گوشت تغییر کرد و بوی زهم آن گرفته شد، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ بهتری بگیرد. بعد از این مرحله به اندازه ۳ پیمانه آب به خورشت اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌بندیم تا گوشت و لپه پخته و کم آب و غلظت خورشت هم زیاد شود. به اصطلاح جا بیفتد.

در ۲ دقیقه آخر پخت گلاب و مقداری از زعفران را داخل قیمه می‌ریزیم تا جوش بخورد. برنج از قبل خیس داده شده را آبکش می‌کنیم. در کف ظرفی که می‌خواهیم برنج و قیمه را مخلوط کنیم کمی آب و روغن می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روی حرارت گرم شوند بعد یک لایه از برنج آبکش شده را در کف قابلمه می‌ریزیم و روی آن را ادویه پلویی و گرد لیموعمانی می‌ریزیم. بعد یک لایه از مایع قیمه را که آب آن گرفته شده روی برنج‌ها و ادویه‌ها می‌ریزیم و این مرحله را ۲ تا ۳ بار به همین ترتیب انجام می‌دهیم. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

در این فاصله خلال بادام را با گلاب به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید. اگر از خلال پوست پرتقال تازه استفاده می‌کنید باید پوست پرتقال را بشویید و به صورت خلالی نازک برش بزنید. بعد پوست پرتقال را در آب جوش قرار دهید و بعد از چند جوش  آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود.

زرشک‌های خشک را بشویید و با ۵۰ گرم کره و یک قاشق غذاخوری شکر در یک تابه تفت دهید. سپس خلال بادام، پسته و پرتقال را به زرشک‌ها بیفزایید و کمی تفت دهید. یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم به خلال‌ها اضافه کنید و اجازه دهید تا آب مواد کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه برنج دم کشید کمی روغن داغ روی برنج می‌ریزیم. برای تزیین از مقداری برنج زعفرانی به همراه زرشک سرخ شده، خلال بادام و خلال پسته استفاده می‌کنیم.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت خوراک لوبیا چشم بلبلی را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

رشته پلو؛ خوشمزه‌ای برای میهمانی‌ها

سوپ قارچ پیش غذایی خوش‌مزه!

طرز تهیه خوراک اسفناج

خورشت اسفناج و گردو؛ سرشار از خاصیت

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دستور پخت خوراک لوبیا چشم بلبلی

از مهم‌ترین خواص لوبیا چشم بلبلی می‌توان به پایین آوردن سطح کلسترول خون به شکل قابل توجهی اشاره کرد، استفاده از لوبیا چشم بلبلی در رژیم به شما کمک می‌کند سلول‌های بدن شما سالم بماند و باعث ترمیم بافت‌های آسیب دیده می‌شود.

خوراک لوبیا چشم بلبلی

خوراک لوبیا چشم بلبلی یکی از خوراک‌های خوشمزه، کامل و مقوی است که می‌تواند رقیب خوبی برای خوراک لوبیا چیتی باشد. شما در تهیه خوراک لوبیا چشم بلبلی آزاد هستید می‌توانید آن را با سیب زمینی، مرغ و گوشت چرخ کرده تهیه کنید و به عنوان وعده اصلی همراه با نان سرو کنید. امروز در مجله دلتا طرز تهیه خوراک لوبیا چشم بلبلی با سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا چشم بلبلی

  • لوبیا چشم بلبلی ۱.۵ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • سیب‌زمینی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک لوبیا چشم بلبلی با سیب‌زمینی

مرحله اول : آماده سازی لوبیا چشم بلبلی

ابتدا لوبیا چشم بلبلی را باید از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کرده تا نفخ آن گرفته شود.

مرحله دوم : تفت دادن پیاز و رب

داخل قابلمه مورد نظر پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه خوب تفت دهید تا سبک شود سپس رب را اضافه کنید و تفت داده تا رب خوش‌رنگ شود.

مرحله سوم : پخت لوبیا چشم بلبلی

در ادامه لوبیا را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس آب روی لوبیا ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا لوبیاها پخته شوند.

مرحله چهارم : افزودن سیب‌زمینی

در اواسط پخت سیب‌زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. آن را داخل روغن کمی تفت داده سپس به لوبیا چشم بلبلی اضافه کنید و اجازه دهید تا خوراک جا بیفتد و آب آن کم شود.

مرحله آخر

در انتهای کار نمک خوراک را اندازه کنید. داخل ظرف سرو کشیده و روی آن را با نعناع خشک و کمی پیاز داغ تزیین کنید و به همراه نان تازه میل کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دونات مرغ و قارچ، ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

دستور پخت لازانیا رولی

طرز تهیه کتلت سویا

فیله مرغ با سس سیر

دستور پخت کوکو کلم بروکلی

دونات مرغ و قارچ، ساده و خوشمزه

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دونات مرغ و قارچ، ساده و خوشمزه

دونات مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین‌المللی است که در کشورهای مختلف با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه را می‌توانیم با مواد متنوعی درست کنیم.

دونات مرغ

دونات مرغ و قارچ غذایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در بین بچه‌ها است. از آن می‌شود به عنوان پیش غذا در عصرانه و دورهمی‌های خانوادگی نیز استفاده کرد و طرز تهیه آن خیلی آسان است. بامجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر دونات مرغ

  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • شکر ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • آرد ۲ لیوان
  • آب ولرم ۱/۲ پیمانه
  • فلفل سیاه، پودرسیر، آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای مواد میانی دونات مرغ

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه و برگ بو به مقدار لازم

طرز تهیه دونات مرغ و قارچ

  • ابتدا آب ولرم را داخل کاسه یا لیوان ریخته و به آن خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. روی ظرف را به‌مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید تا خمیر مایه کف کند و به‌عمل بیاید.
  • تخم‌مرغ، روغن مایع، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. سپس خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید و به تدریج شروع به اضافه کردن آرد کنید تا مانند خمیر جمع شود.
  • در ادامه خمیر را روی میز کار بیاورید و آن را به‌مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. سپس سطح خمیر را کمی چرب کنید و روی ظرف را بپوشانید. به‌مدت ۱ ساعت در دمای محیط به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
  • سینه مرغ را با یک پیاز چهار قسمت شده، ادویه، نمک و برگ بو داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید. اجازه دهید سینه مرغ پخته شود بعد آن را خارج کرده و ریش ریش کنید. قارچ‌ها را شسته و خرد کرده و داخل تابه با کمی روغن با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود.
  • پف خمیر را بعد از ۱ ساعت گرفته و مواد میانی را به همراه کمی پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه اضافه کنید. خوب مواد را هم بزنید تا خمیر و مواد میانی کاملا یکدست شوند.
  • خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی باز کنید سپس با قالب دونات یا اگر قالب دونات نداشتید با کمک یک لیوان، خمیر را برش بزنید. داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود سپس دونات‌های مرغ را داخل روغن داغ سرخ کنید.حتما حرارت کاملا ملایم باشد.
  • بعد از برش زدن برای پخت دونات مرغ آن‌ها را داخل سینی فر قرار دهید. سینی را در فر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا دونات‌ها پخته شود. در انتهای پخت روی فر را روشن کنید تا سطح دونات مرغ در فر نیز طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت کوکو کلم بروکلی را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

سوپ زنجبیل و هویج؛ انتخابی مقوی و لذیذ

مرغ را به سبک ایتالیایی بپزید

برگر بادمجان و پنیر، کبابی و خوشمزه

پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی خوشمزه و ساده

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو

کدو سبز یکی از بهترین سبزیجاتی است که بسیار کم کالری و سیر کننده است. این سبزی پرخاصیت یکی از مهم‌ترین انتخاب‌ها برای تهیه غذای رژیمی است.

لازانیای رژیمی

کدو سبز برای افرادی که می‌خواهند رژیم لاغری داشته باشند بسیار با اهمیت است چرا که با مصرف آن می‌توانند بهترین نتیجه را برای داشتن تناسب اندام و سلامتی به دست آورند. در ادامه مطلب طرز تهیه لازانیای رژیمی با کدو را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه لازانیای رژیمی

مواد لازم

  • گوشت گاو بدون چربی : ۵۰۰ گرم
  • نمک : یک دوم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : یک قاشق چایخوری
  • پیاز : ۱ عدد متوسط
  • سیر : ۳ حبه
  • ریحان خرد شده : دو قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی : ۲ عدد
  • فلفل سیاه : به اندازه کافی
  • کدو سبز : ۳ عدد
  • پنیر ریکوتا : ۲ پیمانه
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • پنیر موزارلا : ۴ فنجان

طرز تهیه لازانیای رژیمی با کدو

  • در یک ماهیتابه متوسط گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک تفت دهید.

  • سپس پیاز، سیر و روغن زیتون را اضافه کرده و ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.

  • گوجه فرنگی خرد شده، فلفل سیاه و قرمز، ریحان خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و بازهم مخلوط را تفت دهید.

  • شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مخلوط شما حداقل ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با درب بسته آهسته بجوشد. توجه داشته باشید که سس شما باید غلیظ باشد، پس به مخلوط آب اضافه نکنید.

  • هنگامی که سس در حال جوش خوردن است وقت آن رسیده که کدوها را برش بزنید.

  • بعد از برش مقداری نمک به کدو زده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه در ظرف باقی بماند.

  • کدو سبز هنگام پختن مقدار زیادی آب پس می‌دهد این کار باعث می‌شود رطوبت کدو گرفته شود.

  • فر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه و با درجه ۳۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • در یک ظرف متوسط تخم‌مرغ و پنیرهای خرد شده را مخلوط کنید.

  • در این مرحله مانند لازانیا یک لایه سس، پنیر و یک لایه کدو را درون ظرف پیرکس قرار دهید.

  • بعد از اینکه لایه آخر از کدو را قرار دادید، وقت آن رسیده است که سس و پنیر باقی مانده را روی کدو بریزید.

  •  روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید، بعد از ۲۰ دقیقه فویل را باز کنید تا آب روی غذا گرفته شود. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه ادامه دهید. حالا لازانیای رژیمی شما آماده است.

  • می‌توانید غذا را در یک ظرف مناسب سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی “اشترودل؛ میان وعده لذیذ اتریشی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

برگر بادمجان و پنیر، کبابی و خوشمزه

پیتزا گوجه فرنگی؛ طبخ آسان و لذیذ

پسته پلو؛ غذای اصیل و لذیذ

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید