برای شروع پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. حبههای سیر را هم به کمک چاقو خیلی ریز خرد کنید. سینههای مرغ گریل شده را مکعبیشکل خرد کنید.
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را حدود ۱۰ دقیقه داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر را به آن اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن گوجه فرنگی خرد شده را داخل مخلوط پیاز و سیر بریزید. مواد را برای دقایقی هم بزنید.
در این مرحله شکر و فلفل چیلی را اضافه کنید و حدود بیست دقیقه صبر کنید تا سس روی حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ شود.
حرارت زیر سس را خاموش کرده و سینههای مرغ را داخل سس بریزید تا مزهدار شوند؛ شما میتوانید به جای مرغ گریل شده از سینه مرغ آبپز نیز استفاده کنید. سپس پنیر ماسکارپونه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت نیاز مقداری نمک هم بپاشید.
پنه را مطابق دستورالعمل روی بستهبندی پخته و آبکش کنید. آن را به مایه پاستایی که آماده کردهاید، اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس روی آنها برگ ریحان، پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده بریزید.
فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. ظرف پاستا را حدود ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. زمانی که روی پاستا طلایی و پنیرها ذوب شوند. پاستای مرغ شما آماده است، نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کتلت ماهی، یک غذای دریایی متفاوت را مطالعه کنید.