شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که هرروز با سوال «امروز چه غذایی درست کنم؟!» روبرو میشوید. امروز قصد داریم غذایی متفاوت را به شما آموزش دهیم که دیگر نگران تکراری بودن برنامهغذایی خود نباشید. پس با طرز تهیه نخود پلو با گوشت خوشمزه با مجله دلتا همراه باشید. نخود پلو هم یکی از اعضای خانواده مخلوط پلوهای ایرانی است؛ از مخلوط پلوهای ایرانی قبلا لوبیا پلو را آموزش دادهایم.
پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سیر را هم کاملا له کنید و هر دو را در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید.
بعد از آن که نرم و طلایی رنگ شدند، گوشتهای خرد شده (هر قطعه حدودا به اندازه یک بند انگشت) را اضافه کنید. آنها را به همراه سیر و پیاز تفت دهید.
بعد از آن که گوشت هم کمی تغییر رنگ داد، رب گوجه را اضافه کنید. حدود ۲ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.
نخود فرنگیها را هم میتوانید به صورت جداگانه پخته یا در آخرین مراحل پختن به مایه گوشت اضافه کنید. حرارت گاز را کم کرده و اجازه دهید گوشت بپزد و آب اضافه آن تبخیر شود.
در این زمان به سراغ درست کردن برنج میرویم، برای این کار برنج را حداقل حدود ۳۰ دقیقه خیس کنید. مقداری نمک در آن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از آن که نرم شد و به خوبی پخت آن را با آب سرد آبکش کنید.
قابلمه مورد نظرتان را انتخاب کنید و کمی روغن داخل آن ریخته. بسته به سلیقه خود تهدیگ موردنظر را در آن بگذارید و روی آن مقداری برنج و لابهلای برنج هم از مایه گوشت و نخودفرنگی بریزید.این کار را ادامه دهید تا برنج و مایه تمام شود. بهتر است لایه آخری که میریزید برنج باشد.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی بخار کند. حدود نصف لیوان آب و روغن را مخلوط کرده و روی برنج بریزید. در این مرحله حرارت را کم کنید، درب قابلمه را همراه با دمکنی بگذارید تا برنج دم بکشد.
نخود پلو با گوشت شما حاضر است. آن را در ظرف موردنظر سرو کنید و با مقداری زرشک، انواع خلال و جعفری یا ریحان تزیین کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب قیمه پلو، مخلوط پلویی خوشمزه را مطالعه کنید.