کوردون بلو نوعی شنیسل است که از گوشت مرغ پیچیده شده با پنیر تهیه میشود و آن را در روغن سرخ میکنند تا کاملا سوخاری شود. در ادامه قصد داریم طرز تهیه کوردون بلو حرفهای را آموزش دهیم که اصالتا به سوئیس تعلق دارد اما از قدیم تا امروز در اکثر کشورها از آن استقبال خوبی شده است. کوردون بلو در زبان فرانسوی به معنی روبان آبی است که برای اولین بار در دهه ۴۰ در یک کتاب آشپزی از آن یاد شده است. این شنیسل غالبا با سینه مرغ تهیه میشود و در کنار آن سبزیجات گریل یا سرخ شده سرو میشود. با مجله دلتا همراه باشید.
میتوانید سینه مرغ را از وسط به صورت عرضی برش بزنید و ۲ تکه باریک داشته باشید، یا آن را با یک برش به صورت نیمه، به یک تکه پهنتر تبدیل کنید. سپس هر تکه را بین ۲ لایه کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک شوند.
در این مرحله روی یک لایه مرغ کمی سس خردل، ژامبون و پنیر ورقهای قرار دهید و مواد را با هم به کمک کیسه رول کنید. همه مواد را به همان شکل به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
در این مدت پودر پانکو، پنیر پارمزان، اورگانو، پاپریکای دودی، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل و نمک را در یک ظرف با هم ترکیب کنید. تخم مرغها را در ظرفی جداگانه با کمی خردل مخلوط کنید.
در بشقاب سوم هم آرد سفید، پاپریکا و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. کوردون بلو را ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ و در نهایت پودر پانکو بغلتانید. بعد از این سه مرحله آنها را در روغن داغ قرار دهید تا کاملا سرخ شوند. کوردون بلو را در ظرف مورد نظر قرار دهید و آن را با سس و مقداری جعفری تزئین کنید. در کنار این شنیسل میتوانید سیب زمینی سرخ کرده هم سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پنکیک پنیر، یک صبحانه عالی و خوشمزه را مطالعه کنید.