طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر یا همان دلمه فلفل، ساده است. اگر کمی ظرافت بهخرج دهید، در زمان کوتاهی میتوانید خوشمزهترین دلمه را با فلفل دلمهای سرشار از خاصیت تهیه کنید. ما هم در این مسیر در کنارتان هستیم و فوت و فنهای خاص پر کردن فلفل دلمهایها را به شما آموزش میدهیم. با مجله دلتا همراه باشید.
برای شروع پیاز را خرد کنید. لپه را چند ساعت زودتر خیس کنید سپس آن را کمی بپزید تا نیمپز شود. قبل از استفاده آب لپه را خالی کنید و لپه را آبکشی نمایید. برنج را از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید سپس نیم پز و بعد از آن آب کشی کنید.
جعفری، مرزه، ریحون، ترخون و تره را پاک کرده، خوب بشویید و خرد کنید. میتوانید کمی سبزی خشک شده هم به آن اضافه کنید. اگر میتوانید از فلفل دلمهای رنگی استفاده کنید. سر فلفلها را ببرید و تخمهای داخل آن را خالی کنید، توجه داشته باشید که سرهای فلفل دلمهای را دور نریزید.
برای تهیه این غذا ابتدا مقدار کمی روغن در تابه بریزید و با شعله متوسط پیاز را تفت دهید تا کمی نرم شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و آن را کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. برنج و لپه نیمپز شده، سبزی دلمه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. نمک، فلفل، زرد چوبه و سایر ادویههای دلخواهتان را نیز به آن بیفزایید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و برای ۲۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا بپزد.
بعد از اینکه مواد آماده شده سرد شد داخل فلفل دلمهایها را با این مواد پر کنید و سر فلفلها را روی آنها قرار دهید. قابلمه مورد نظرتان را چرب کنید و دلمهها را در آن بچینید.
مقداری آب درون قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و برای ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود. اگر دلمهها به صورت کامل پخته نشده بودند مقداری دیگری آب به آن اضافه کنید. همچنین میتوانید به جای آب، کمی سس رقیق درست کنید و روی دلمهها بریزید.
برای تهیه سس دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید. یک لیوان آب اضافه کنید و به دلخواهتان ادویه و آبلیمو اضافه کنید. میتوانید چند آلو نیز داخل سس بریزید.
دلمهها را از قابلمه خارج کرده درون ظرف مناسب بچینید و داغ سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ویدیو دلمه برگ مو را در مجله تصویری دلتا مشاهده کنید.