املت ذرت یکی از خوشمزهترین انواع املت است بهخصوص برای افرادی که طعم و مزه ذرت را دوست دارند. املت ذرت یک غذای بسیار کامل است و شما میتوانید آن را به عنوان وعده شام یا صبحانه نوش جان کنید. همیشه بچه ها ذرت را دوست دارند شما میتوانید با تهیه این املت آنها را تشویق به خوردن صبحانه و یک غذای کامل کنید تا روز خود را پر انرژی شروع کنند. این املت در سراسر جهان تهیه میشود و مربرط به منطقهای خاص نیست. شما به دلخواه میتوانید از انواع سبزیجات در این املت استفاده کنید و از خواص خوب ذرت کنار تخم مرغ بهرمند شوید. امروز در مجله دلتا املت ذرت و قارچ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا برای تهیه این غذا باید ذرت را بپزید شما میتوانید از کنسرو ذرت نیز استفاده کنید. همینطور میتوانید اگر در منزل ذرت فریزری دارید از آن استفاده کنید یا اگر در فصل ذرت هستید میتوانید آن را بگیرید و بخارپز کنید. برای شروع داخل تابه مورد نظر کمی کره و روغن بریزید سپس ذرت را بریزید و کمی تفت دهید نباید ذرت سرخ شود در حدی که کمی نرم شود کافی است.
قارچها را خرد کنید و کمی آبلیمو بزنید تا در هنگام تفت دادن سیاه نشود. سپس داخل یک تابه خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. تخم مرغها را داخل کاسه شکسته و به آن ادویه و نمک بزنید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود.
در ادامه قارچها را به ذرت اضافه کنید. سپس تخم مرغهای زده شده را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا تخم مرغها خودش را بگیرد. مواد را هم بزنید تا ذرت و تخم مرغ و قارچ با هم مخلوط شوند.
در ادمه وقتی تخم مرغ خودش را گرفت کمی پنیر پیتزا روی املت ریخته و برای چند دقیقه درب تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود. سپس به همراه گوجه گیلاسی و سبزیجات دلخواه تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب رولت تخم مرغ با گوشت و قارچ را مطالعه کنید.