قلیه مرغ یکی از خوشمرهترین خورشتهای ایرانی است که اصالت آن برای جنوب کشور است. این غذای جذاب که انواع مختلفی دارد در بیشتر نقاط ایران به دلیل جذابیت طعم و مزه آن تهیه میشود. این غذا در کنار پلو سرو میشود و بهتر است در تهیه آن از سینه مرغ استفاده کنید. امروز در مجله دلتا طرز تهیه قلیه مرغ خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد، با ما همراه باشید.
ابتدا و قبل از شروع پخت خورشت سبزی را پاک کنید و بگذارید تا خشک شود. سپس ساطوری ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن آن را سرخ کنید. یکی از رازهای مهم قلیه مرغ خوب سرخ شدن سبزی آن است.
در ادامه تمر هندی را به همراه کمی آب داخل کاسه ریخته و هم بزنید تا باز شود. سپس از صافی رد کنید تا هسته تمر هندی جدا شود. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه روغن و زردچوبه داخل قابلمه مورد نظر تفت دهید. سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت داده تا عطر آن خارج شود.
در ادامه سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید. زعفران، فلفل سیاه، فلفل قرمز و کمی زنجبیل به خورشت بیفزایید. خوب مرغها را با پیاز و زعفران سرخ کنید، زمانی که مرغ تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده قلیه را به همراه آب تمر هندی اضافه کنید.
شعله را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید تا با حرارت کم غلیظ و جا افتاده شود. در ده دقیقه آخر نمک خورشت را اندازه کنید و گوجهها را از وسط نصف کرده و به خورشت بیفزایید. به همین راحتی قلیه مرغ شما حاضر است آن در ظرف سرو کشیده و با پلو میل کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب قلیه بادمجان، خوراک سنتی ایرانی را مطالعه کنید.