پوست گوجه فرنگیها را بگیرید و آنها را ریز خرد کرده یا پوره کنید (اگر میخواهید پوره کنید لازم نیست پوست بگیرید).
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید. کمی که پیاز تفت خورد و سبک شد فلفل سبز نگینی خرد شده را اضافه کنید و با بقیه محتویات ماهیتابه تفت دهید. سیرهای رنده شده را هم اضافه کنید. بوی سیرها که بلند شد پیازچههای خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
در این مرحله گوجه فرنگیهای بدون پوست و نگینی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. در تابه را ببندید تا گوجهها بپزند و آب آنها کشیده شود. ترکها املت منه من را با گوجه آبدار درست میکنند اما این به سلیقه شما بستگی دارد.
بعد از اینکه مقدار پخت گوجه فرنگیها به میزان دلخواه رسید تخم مرغها را به صورت درسته در املت بشکنید یا اینکه در یک ظرف جداگانه تخم مرغها را هم بزنید و سپس اضافه کنید. میزان عسلی یا سفت شدن تخم مرغها هم به سلیقه شما بستگی دارد.
املت مِنهِ مِن را با سبزیجات تازه، فلفل چیلی یا چند قطره روغن زیتون تزئین میکنند. در برخی دستورات پخت، اضافه کردن سوجوک (یا سوسیس معمولی)، پاسترما (گوشت خشک گاو) و پنیر پیتزا یا پارمسان آمده است. برای استفاده از سوسیس یا پاسترما قبل از اضافه کردن تخم مرغ، آنها را سرخ و سپس به مخلفات داخل ماهیتابه اضافه کنید و تخم مرغها را روی آن بشکنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب املت ذرت و قارچ خوشمزه را مطالعه کنید.