املت سیب زمینی نوعی املت بسیار راحت است که مواد در دسترسی دارد و میتواند یک غذای کامل یا عصرانه خوشمزه باشد. املتها مانند املت سبزیجات که قبلا آموزش دادهایم همیشه جزء غذاهایی هستند که زمان زیادی برای تهیه آنها لازم نیست و میتواند جایگزین یک وعده غذایی باشد. شما به دلخواه در تهیه این املت میتوانید سیب زمینیها را حلقهای یا نگینی برش بزنید. امروز در مجله دلتا املت سیب زمینی با گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
برای تهیه این املت ابتدا باید سیب زمینیها را سرخ کنید. برای این کار سیب زمینی را پوست گرفته و حلقهای برش بزنید. داخل یک تابه روغن بریزید تا داغ شود و سیب زمینیها را داخل روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن سیب زمینیها را روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
حالا روغن اضافی داخل تابه را خارج کنید. گوجه فرنگی را بعد از شستن حلقه حلقه کنید و داخل روغن سرخ کنید تا کمی نرم شود. زیاد گوجه فرنگیها را سرخ نکنید چون باعث میشود حالت خود را از دست بدهند و خیلی له شوند.
فلفل دلمهای را شسته و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل یک تابه نچسب کره بریزید تا ذوب شود و به صورت لایهای سیب زمینی و گوجه فرنگی حلقهای را روی هم قرار دهید و در انتها فلفل دلمهای را بیفزایید.
در ادامه تخم مرغها را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس ادویه و نمک اضافه کنید و تخم مرغ را روی مواد سیب زمینی بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تخم مرغ پخته و پف کند. سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود به همین راحتی املت سیب زمینی ما حاضر است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب املت لوبیا سبز، خوشمزه و مقوی را مطالعه کنید.