فرنی بادام یکی از انواع فرنی است که با طعم جذاب بادام و همچنین زیر دندان آمدن خلالهای بادام؛ حسی متفاوت از فرنی ساده را ایجاد میکند. طرز تهیه فرنی بادام یکی از انواع پیش غذا با هضم راحت را در بخش آشپزی مجله دلتا دنبال کنید.
در یک کاسه کوچک، یک چهارم پیمانه گلاب ریخته و خلالهای بادام را به آن اضافه کنید. به بادامها دو ساعت زمان دهید تا خیس بخورند و طعمدار و خوش عطر شوند. با این روش کیفیت خلال بادامها بهتر خواهد شد.
یک قابلمه چدنی و نچسب بردارید و شیر را در آن بریزید. شیر باید سرد باشد بنابراین قابلمه را روی حرارت قرار ندهید. کم کم و به کمک الک، آرد برنج و آرد بادام را به شیر اضافه کنید. به طور مداوم آرد و شیر را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حدی که شکر در آن کاملا حل شود. حالا خلالهای بادام را آبکش کرده و به فرنی اضافه کنید.
مواد را هم بزنید. اجازه دهید تا غلظت فرنی بیشتر شده و مانند ماست یکنواخت شود. سپس فرنی را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. مواد را مجددا هم بزنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس فرنی آماده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و آن را سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب چگونه آب دوغ خیار خوشمزه درست کنیم؟ را مطالعه کنید.