مرغ با سس پستو یکی از غذاهای بین المللی است که همان طور که از نامش پیداست از ترکیب سس پستو تهیه میشود. شما میتوانید این غذا را به عنوان وعده کامل همراه با برنج یا نان ساندویچی میل کنید. پستو یکی از سسهای معروف ایتالیایی است که به شهر جنوا تعلق دارد. سس پستو از ریحان تشکیل میشود که اولین بار در سال ۱۸۶۳ برای تهیه این سس از ریحان استفاده شده است. شما میتوانید این غذا را به همراه پاستا نیز تهیه کنید که به آن پاستا پستو میگویند. امروز در مجله دلتا مرغ با سس پستو را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
برای تهیه این غذا ابتدا باید سس پستو را تهیه کنید. سیرها را پوست بگیرید و به همراه ریحان پاک شده و شسته شده و مغز گردو داخل غذاساز یا میکسر بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب پوره و یکدست شوند. همان طور که دستگاه روشن است روغن زیتون را به صورت خطی روی سس بریزید تا سس پستو نرم و لطیف شود. به همین راحتی سس پستو خوشمزه ما حاضر شد. میتوانید در ظرف در بسته این سس را در یخچال نگهداری کنید.
سینههای مرغ را خوب شسته و پاک کنید. سپس به برشهای کوچکتر تقسیم کنید و به همراه نمک و فلفل سیاه آنها را خوب طعمدار کنید. مرغها را ماساژ دهید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
سینه مرغ را به سس پستو آغشته کنید و به همراه کمی روغن داخل تابه ریخته و صبر کنید تا مرغها تغییر رنگ دهند و طلایی شوند. سپس آنها را برگردانید تا هر دو طرف مغز پخت شوند. در ادامه گوجه گیلاسیها را از وسط به دو نیم کنید و به همراه پیازچه خرد شده به سینه مرغ اضافه کنید. وقتی مرغ با سس پستو پخته و نرم شد داخل ظرف سرو ریخته و به همراه برگ اسفناج آن را تزئین کنید و با نان ساندویچی و سس مایونز سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب رولت ژامبون، محبوبترین فینگرفود دنیا را مطالعه کنید.