کوفته ماهی یکی از متفاوتترین کوفتهها است که در سراسر دنیا نیز تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مقوی است. شما با تهیه انواع ماهی میتوانید خوردن آن را برای خانواده بهخصوص کودکان لذت بخش کنید. فرقی ندارد شما از ماهی سالمون یا ماهی سفید استفاده کنید ولی باید در نظر داشته باشید هر چقدر استخوان ماهی کمتر باشد پاک کردن آن راحتتر است. ولی بهترین گزینه برای دسترس بودن و قیمت مناسب استفاده از تن ماهی است. شما میتوانید این کوفتههای خوشمزه را برای کنار غذاهای خود و یا یک وعده اصلی غذا تهیه کنید. امروز در مجله دلتا طرز تهیه کوفته ماهی سوخاری خوشمزه با تن ماهی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا باکتریهای آن از بین برود. باعث بیماری نشود البته شما میتوانید ماهی مورد علاقه خود را پاک کنید و داخل غذاساز ریخته و پوره کنید. ولی اگر از تن ماهی استفاده میکنید بعد از جوشاندن روغن اضافی آن را بگیرید.
دور قهوهای نان تست را بگیرید و برش بزنید. سپس سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید و به همراه تن ماهی، یکی از تخم مرغها و بقیه مواد داخل غذاساز ریخته و بگذارید همه مواد با هم یکدست شوند. سپس مواد را داخل کاسه بریزید و برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود.
در ادامه تخم مرغ دیگر را داخل کاسه بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس آرد را داخل یک کاسه و پودر سوخاری را داخل یک کاسه دیگر بریزید. حالا مواد کوفته را از یخچال خارج کنید و به اندازه گلولههای کوچکی بردارید و ابتدا داخل آرد سپس در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و به این ترتیب همه مواد را درست کنید. کوفتههای ماهی را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شود.
داخل یک شیرجوش مقداری روغن بریزید تا داغ شود سپس کوفتههای ماهی را دانه دانه داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. سپس روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ماهی کیلکا سوخاری، یک غذای دریایی بهصرفه را مطالعه کنید.