کوکو شیر یک گزینه مناسب و بسیار مقوی برای تهیه یک شام خوشمزه یا نهار سبک است. این کوکو طرز تهیه بسیار آسانی دارد و تهیه آن بسیار لذت بخش است. شما بسته به سلیقه خود میتوانید کوکو شیر را نازک گرفته و در تعداد بیشتر تهیه کنید یا بیشتر مواد را در تابه ریخته و یک کوکو با ضخامت بیشتر تهیه کنید. امروز در مجله دلتا کوکو شیر با سبزی معطر را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید. اگر به پخت انواع کوکو علاقه دارید میتوانید کوکو مرغ رشتی که قبلا آموزش دادهایم را هم تهیه کنید.
تخم مرغها را داخل کاسه بشکنید و با همزن دستی یا چنگال آنها را خوب بزنید تا از لختگی خارج شوند. سپس ادویهها را به همراه نمک و آرد سفید اضافه کنید و مجدد کمی هم بزنید تا یکدست شود.
حالا باید شیر را کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا گلولههای آرد کاملا باز و مواد یکدست شود. سپس سبزی معطر ساطوری شده را به همراه زعفران اضافه کنید و مواد را هم بزنید. کاسه مواد را برای نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
برای سرخ کردن کوکو مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و بگذارید تا کاملا داغ شود. سپس با قاشق مقداری از مواد بردارید و کف تابه بریزید و صبر کنید تا یک سمت آن طلایی شود. سمت دیگر را هم برگردانید و بگذارید خوب طلایی و پخته شود. به همین ترتیب میتوانید همه مواد را سرخ کنید. بعد از پخت، کوکو را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و با گوجه گیلاسی و چند برش لیمو ترش آن را تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کتلت لوبیا سفید، خوشمزه و مقوی را مطالعه کنید.