خورشت آلو اسفناج به دلیل اسفناجی که در آن استفاده میشود، سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان مفید است. در پخت خورشت آلو اسفناج از گوشت گاو یا گوسفند استفاده میشود. البته میتوان در این غذا از گوشت بوقلمون نیز استفاده کرد که همان خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون است که قبلا آموزش دادهایم. اگر شما طرفدار غذاهای گیاهی و بدون گوشت هستید، میتوانید این غذا را بدون گوشت نیز بپزید. با مجله دلتا و طرز تهیه خورشت آلو اسفناج همراه ما باشید.
گوشت را درشت خرد کرده و با یک پیاز نصف شده، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا بپزد. در زمان پخت گوشت، نمک اضافه نکنید چون باعث میشود زمان بیشتری برای پخت صرف شود.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی شعله بگذارید. پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج و تره ساطوری شده (ریز خرد شده) را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و از روی شعله بردارید.
پس از اینکه گوشت نیمپز شد پیاز و سیر را از قابلمه خارج کنید. مخلوط اسفناج تفت داده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و اجازه دهید خورشت حدود ۲ تا ۳ ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد. در دقایق آخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید. پس از جا افتادن خورشت آلو اسفناج را به همراه برنج و مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ته انداز ماهی، غذای خوشمزه بوشهری را مطالعه کنید.