یکی از سالادهایی که در مهمانیها کنار غذاهای اصلی سرو میشود، سالاد ماکارونی است. اما سالاد ماکارونی که معمولا همیشه درست میکنیم ترکیبی از ژامبون یا مرغ و سبزیجات است. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه یک مدل سالاد ماکارونی متفاوت و خوشمزه را به شما آموزش دهیم که فقط با سبزیجات درست شده و چربی سس مایونز را هم ندارد. با طرز تهیه سالاد ماکارونی با بادمجان و پنیر فتا همراه مجله دلتا باشید.
سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید و در طبقه وسط فر قرار دهید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قابلمه آب و نمک روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
بادمجان را بعد از این که شستید به صورت مکعبهای نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید. سپس سینی فر را در بیاورید و بادمجانها را روی کاغذ نسوز بچینید. مقداری روغن، نمک و فلفل به آن بزنید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلاییرنگ شوند.
در این حین سراغ پختن ماکارونی بروید. بعد از این که آب به جوش آمد، ماکارونی را به آب اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا نرم شده و بپزد. سپس ماکارونی را آبکش کرده و روی آن آب خنک بریزید تا سرد شود. آبکش را کنار بگذارید تا ماکارونیها کاملا خشک شوند.
برای تهیه سس، تمام مواد اولیه سس را داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. ماکارونی و بادمجان طلایی شده را به سس اضافه کنید. سپس پنیر فتا، برگ ریحان و برگ جعفری را هم اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید. سالاد ماکارونی با بادمجان آماده است. سرو کرده و نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیاز سوخاری، یک پیش غذای متفاوت را مطالعه کنید.