خورشتهای ایرانی تنوع زیادی دارند. خیلی از افراد به پختن خورشتهای معروفی مثل قورمهسبزی بسنده میکنند و از غذاهای دیگری مثل خورشت بامیه میگذرند. اگر پیش از این خورشت بامیه درست کردهاید ولی طعمش را نپسندیدهاید احتمالا دستور پخت خوبی برای آن نداشتهاید. پس با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت را به شما آموزش دهیم.
پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. زمانی که آب پیاز تبخیر و به اصطلاح سبک شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید. کمی بعد تمام ادویهها بجز نمک را هم اضافه کنید و همچنان به تفت دادن ادامه دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه که گوشت و ادویهها با هم تفت خوردند به آنها آب جوش اضافه کنید. مقدار آب جوش باید به اندازهای باشد که روی گوشتها را بگیرد. سپس اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم کاملا بپزد.
در مدتی که گوشت در حال پختن است، بامیهها را در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از اینکه گوشت پخت، رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و به آن اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، بامیهها را اضافه کنید. اجازه دهید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه خورشت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. اگر آب خورشت کم بود در این مرحله میتوانید با احتیاط به آن آب جوش اضافه کنید.
بعد از اینکه خورشت به روغن افتاد، تمر هندی و نمک را به میزان کافی اضافه کنید. سپس زعفران را به خورشت اضافه کنید. یک ربع دیگر به خورشت زمان دهید تا مزهها با یکدیگر ترکیب شوند. میتوانید برای جذابتر شدن ظاهر غذا در یک ربع آخر گوجه فرنگی گیلاسی هم به خورشت بامیه اضافه کنید. خورشت بامیه با گوشت شما حاضر است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه خورشت آلو اسفناج را مطالعه کنید.