بورک (Burek) یک میانوعده فوقالعاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیشغذا تشکیلشده از یک خمیرنان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقهای که در این خمیر پیچیدهشده و در روغن سرخ و یا در فر پخته میشوند. با ما همراه شوید و طرز تهیه چند نوع بورک خوشمزه را فرا بگیرید.در این مطلب از مجله دلتا به آموزش بورک با خمیر یوفکا پرداخته شده است.
سیبزمینیها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغنتفت دهید تا طلایی شود.
سپس سیبزمینیهای پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید، پنیرها را اضافه و کمی مخلوط کنید.
خمیر یوفکا را به نوبت باز کنید و رویآنها با یک فرچه، کمی زردهتخممرغ بزنید. سپس مقداری از مخلوط آماده شده را داخل خمیر بریزید.
لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبههای خمیر کمی زردهتخممرغ بزنید. (زردهتخممرغ مانند چسب عمل میکند).
کف سینی را چرب کنید، سپس بورک با خمیر یوفکا که آمده کردهاید، کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید، پس از آمادهشدن بورکها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب بورک ترکی خوشمزه با پنیر و سبزیجات را مطالعه کنید.