بورانی بادمجان کبابی یا همان ماست و بادمجان کبابی یکی از خوشمزهترین بورانیها میباشد و البته روش تهیه سادهای دارد. ماست دارای طبع سرد است و بادمجان دارای طبع گرم و ترکیب این دو ماده میتواند طبع سرد و گرم هریک را تعدیل کند. در ادامه این مطلب در مجله دلتا روش آمادهسازی بورانی بادمجان کبابی را مطالعه میکنید.
بادمجانها را بشویید و با پوست روی آتش، گاز یا داخل فر قرار دهید و کبابی کنید. برای کبابی کردن در فر لازم است فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روی بادمجانها شیارهای عمیق ایجاد کنید و آنها را در سینیفر بچینید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه در فر بماند تا مغزپخت شود. پس از این کار گریل را روشن کنید و اجازه دهید یک طرف کاملا برشته و دودی شود و پس از آن بادمجان را برگردانید تا طرف دیگر هم کبابی شود.
یک ظرف گود را با آبسرد پر کنید. بادمجانهای کبابی داغ را داخل آبسرد قرار دهید . با این کار به پوست بادمجان شوک وارد میشود و راحت میتوانید پس از چند دقیقه پوست را جدا کنید. پس از جداکردن پوست، بادمجان را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
ماست را در ظرف بریزید و نمک و فلفل را همراه سیر رنده یا له شده به آن بیافزایید.
آب بادمجان که گرفتهشد آن را به وسیله میکسر یا گوشتکوب له کنید.
ماست و بادمجان را همراه پودر گردو باهم ترکیب کنید. اگر دوست دارید یک قاشق چایخوری نعناع خشک یا سبزیجات معطر مانند ریحان، ترخون و … به بورانی بادمجان اضافه کنید، تا بورانی بادمجان کبابی خوشعطرتری داشته باشید. همچنین میتوان مقداری روغن زیتون به ماست و بادمجان اضافه کرد.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب بورانی اسفناج، پیش غذایی فوق العاده شیک را مطالعه کنید.