پیچاخ قیمه یا پیچاق قیمه از خورشهای منحصربهفرد شهر اردبیل است. این غذا در مجالس یا مهمانیهای رسمی همراه با پلو سرو میشود. در ادامه این مطلب در مجله دلتا طرز تهیه خورش پیچاق قیمه را مطالعه میکنید.
گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید. یک قابلمه بردارید و داخل آن مقداری روغن بریزید و گوشت را با روغن تفت دهید. رب را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بیشتر رنگ این خورش با زعفران است. بنابراین رب زیاد اضافه نکنید.
خلال بادام، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید. حدود دو لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت کاملا بپزد.
بعد از یک ساعت پیازها را خرد کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید. سپس پیاز داغ و آبغوره را به خورش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه نمک و زعفران را هم اضافه کنید. صبر کنید تا خورش پیچاق قیمه با حرارت ملایم کاملا جابیفتد.
یک تابه گود بردارید و خورش را داخل آن منتقل کنید. با قاشق قسمتهایی از خورش را باز کنید، و زردهها را به صورت درسته درون خورش بیندازید. در تابه را ببندید تا تخممرغها بپزند. خورش پیچاخ قیمه آماده است. در پایان این خورش خوشمزه را بههمراه برنجزعفرانی سرو میل بفرمائید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کباب کاسهای، کبابی خوشمزه در فر! را مطالعه کنید.