همیشه نمیشود یک لیست غذای تکراری داشته باشید و هرروز هفته آن را برای اعضای خانواده آماده کنید. چون دیر یا زود برنامه غذایی تکراری میشود و دیگر آن جذابیت لازم را نخواهند داشت. پیشنهاد میکنیم طرز تهیه تبوله را یاد بگیرید و این بار این غذای اصیل لبنانی را برای ناهار یا شام آماده کنید. تبوله یک غذای کمکالری و سالم است. بنابراین حتی اگر در رژیم لاغری هستید هم میتوانید تبوله با پنیر کبابی را درست کرده و نوش جان کنید. با مجله دلتا همراه باشید و راه و روش درست کردن این خوراکی خوشمزه را یاد بگیرید.
برای تهیه تبوله، یک ظرف متوسط مقاوم در برابر حرارت بردارید. بلغور گندم، عصاره سبزیها و سیر خردشده را درون ظرف بریزید. سپس روی مواد آب جوش ریخته و درب ظرف را بسته و آن را برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
در این مرحله بلغور را درون آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس مغز بادام، گوجهفرنگی، جعفری، روغنزیتون، آبلیمو و کمی فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند.
حالا نوبت طعم دار کردن و پختن پنیر کبابی است. یک تابه روی حرارت قرار دهید و روغن را درون آن بریزید. سپس پنیر کبابی خردشده را درون روغن قرار دهید و هر دو طرف پنیر را به مدت یک دقیقه سرخکنید. پنیر کبابی را روی تبوله بگذارید و به همراه لیموترش سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب سالاد تن ماهی و پنیر کبابی، یک وعده مقوی برای ورزشکاران را مطالعه کنید.