شیرین پلو غذایی ایرانی و بسیار خوشمزه که با دانستن ریزه کاریهای پخت آن، مهمانی گرفتن برای شما آسان میشود. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر شیرین پلو تهیه کنید. با آموزش آشپزی شیرین پلو با مرغ همراه مجله دلتا باشید.
ابتدا تکههای مرغ را در آب، پیاز و کمی زردچوبه قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغها برای ۴۵ دقیقه الی یک ساعت روی حرارت ملایم پخته شود. وقتی مرغها آماده شد از قابلمه خارج کنید تا خنک شوند. در تابهای کمی روغن بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. سپس مرغها را در تابه تفت دهید تا طلائی شوند. زمانیکه مرغها آماده شد روی تخته آشپزخانه آنها را خرد کنید.
نصفی از شکر، هل و زعفران را در کاسهای بریزید و باهم کاملا مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برنج را پخته و آبکش کنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن را در کف قابلمه بریزید و اگر تمایل داشتید، تهدیگ نان یا سیبزمینی روی روغن قرار داده و با کفگیر یکلایه از برنج را بریزید و لایه بعدی مرغ و مخلوط هل را روی آن بریزید.
این کار را ادامه دهید تا در آخر برنج سفید بریزید و خلال بادام را در گوشهای از برنج یا روی برنج قرار دهید تا با بخار برنج کمی نرم شود.
درب قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند. ۷۰ گرم کره را با ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع در شیر داغ کن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد از بخار کردن برنج، روغن و کره داغ شده را روی برنج بریزید.
باقی زعفران را نیز در گوشهای از برنج بریزید و درب قابلمه را بگذارید و سریع حرارت را ملایم کنید تا به مرور زمان برنج پخته شود. در زمانی که برنج در حال پخت است، خلال پسته را با آب سرد بشویید.
تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید. باقیمانده کره و روغن مایع را داخل آن بریزید و پسته را نیز اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه باهم تفت دهید تا کاملا یکدست شوند. خلال پرتقال را با کمی شکر و آب بپزید و کنار بگذارید.
پساز پخت شیرینپلو ظرف خلال بادام را از داخل قابلمه بیرون آورید. برنج را مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید. تکه مرغها را روی آن قرار دهید. از خلال پوست پرتقال، خلال بادام و خلال پسته برای تزئین استفاده کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع پلو لذیذ مطلب طرز تهیه جعفری پلوی زعفرانی با مرغ، خوشمزه و آسان را مطالعه کنید.