کباب نگینی یکی از انواع کبابها است که از مخلوط گوشت قرمز و مرغ تهیه میشود و با این دستور شما از رستوران رفتن بینیاز میشوید و میتوانید بهراحتی در منزل کباب تهیه کنید. شما میتوانید این کباب را داخل تابه یا روی زغال و یا حتی در فر نیز تهیه کنید. امروز در مجله دلتا کباب نگینی تابهای خانگی با سیخ چوبی را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
ابتدا قسمت کوبیده را باید آماده کنید. برای این کار مخلوط گوشت را با یک عدد از پیازهای دستور که بهتر است درشت باشد را چرخ کنید. بهتر است دو بار از چرخگوشت رد کنید تا خوب منسجم شود و یا میتوانید از غذا ساز برای مخلوط کردن و له کردن گوشت استفاده کنید.
در ادامه مخلوط پیاز و گوشت را داخل کاسه ریخته و به آن ۴ قاشق غذاخوری پودر سوخاری و نمک و فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده اضافه کنید و با دست مواد را خوب ورز دهید. حداقل ۵ دقیقه طول بکشد تا گوشت حسابی منسجم شود و روی کاسه را پوشانده و در یخچال قرار دهید.
حالا ران مرغ را برداشته و با چاقو گوشت مرغ را جدا کنید و به همراه دیگر پیاز چرخ کنید و یا از غذا ساز استفاده کنید و داخل کاسه ریخته و به آن ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری و نمک و فلفل سیاه و زعفران ساییده شده اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید. حالا هر دو کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
بعد از یک ساعت سیخهای چوبی موردنظر را آماده کنید و کف تابه رژیمی را با روغن کمی چرب کنید، سپس از مواد گوشتی برداشته و در دست گرد کنید (اندازه یک قلقلی درشت) و بعد از گوشت مرغ همینطوری به ترتیب کنار همروی سیخ فشرده بزنید و داخل تابه به مدت ۱۰ دقیقه برای هر طرف بگذارید تا پخته شود سپس به همراه پلو نوش جانکنید.