چوربا ترکیه یک نوع سوپ است ولی با سوپ ما متفاوت است، زیرا کمی غلیظ است و زیاد رقیق نیست. چوربا ترکی بهصورت گرم و سرد سرو میشود. میتوانید این چوربا را تهیه کنید و برای پیشغذا برای مهمانی یا بهعنوان یک عصرانه برای دورهمی یا شام سبک طبخ کنید. امروز در مجله دلتا چوربا با ماست را به شما آموزش خواهیم داد، همراه ما باشید.
ابتدا سینه مرغ را بهصورت مکعبی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و بعد پیاز را درشت خرد کنید. سپس بههمراه کمی نمک و آبجوش بگذارید تا سینه مرغ کاملا پخته و نرم شوند.
در کاسهای دیگر ماست به همراه آرد و زرده تخممرغ را کاملا با همزن دستی بزنید تا مخلوط یکدست و رقیق به دست آید. دقت کنید زرده در غذا پخته میشود و مانع بریدن چوربا میشود و اصلا طعم و مزه آن در غذا مشخص نیست. مانند آش دوغ که برای نبریدن، ماست اضافه میکنیم.
حالا مخلوط ماست را به سینه پخته شده اضافه کنید و پیاز را از داخل قابلمه جدا کنید. ماست را افزوده و با همزن دستی خوب هم بزنید حالا نوبت افزودن رشته است. اگر رشته در منزل ندارید، برنج را جایگزین کنید و یا به دلخواه از کمی رشته آشی ریز شده استفاده کنید.
در ادامه ۱۰ دقیقه زمان دهید تا چوربا کمکم غلیظ شود در همین حین کره را داخل تابه ریخته و بگذارید تا ذوب شود سپس نعنا خشک را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه با کره تفت دهید سپس به چوربا اضافه کنید. وقتی غلیظ شد داخل کاسه ریخته به همراه پولبیبر و فلفل قرمز تزئین کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرزتهیه بورک با هرچیزی که در یخچال دارید! را مطالعه کنید.