برای این غذا از قسمت ران مرغ استفاده میشود زیرا برای کباب کردن بسیار مناسب است و بر اثر حرارت خشک نمیشود و کمی چربتر از سینه میباشد. شما میتوانید ران مرغ کبابی را برای مهمانی و مجالس خود بههمراه کته تهیه و سرو کنید. یا اگر دوست دارید طعم و مزههای مختلف برای طعمدار کردن و پخت مرغ امتحان کنید، گزینه ران مرغ کبابی را تست کنید. امروز در مجله دلتا ران مرغ کبابی مزهدار شده خوشمزه و مجلسی در فر را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
ابتدا برای تهیه این غذا باید سس را آماده کنید. برای تهیه سس رب، سس، تمام ادویهها و سیر رنده شده را به همراه روغن زیتون و شیر داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید. اگر پودر پیاز در دسترس نداشتید از یک عدد پیاز خلالی شده استفاده کنید.
ران مرغ را از قبل شسته و با دستمال رطوبت اضافی آن را بگیرید. روی ران مرغها را با چاقو خط انداخته تا مزهها کاملا وارد ران مرغ شوند و مزهدار شوند. حالا رانها را داخل کاسه ریخته و سس آماده شده را روی آن بریزید و خوب ماساژ دهید. سپس روی کاسه را بپوشانید و برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند و رانها مزهدار شوند.
در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی فر را خارج و با کاغذ روغنی بپوشانید. رانها را از سس جدا کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و مجدد روی آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید.
حالا سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ الی یک ساعت در دمای ۱۹۰ قرار دهید تا رانها برشته شوند. برای طلایی شدن در انتها کاغذ روغنی روی رانها را برداشته و گریل را روشن کنید تا سطح آن برشته شود سپس به همراه پلو مخصوص خود میل کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ کباب نگینی تابهای، خوشمزه و آسان را مطالعه کنید.