برای تهیه این ته چین میتوانید هم از قیمه مانده در یخچال استفاده کنید و هم خورشت قیمه را تهیه و بعد این ته چین محبوب را بپزید. ته چینها هم در فر و هم به روی گاز قابل تهیه هستند. امروز در مجله دلتا ته چین قیمه زعفرانی خوشمزه با ماست چکیده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا برنج را باید چندین بار بشویید و با مقداری نمک خیس کنید. خورشت قیمه را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا گرم شود اگر آب اضافی دارد باید کشیده شود و خورشت اصلا نباید آب داشته باشد زیرا باعث شل شدن ته چین میشود.
تخممرغها را به همراه ماست و زعفران غلیظ و روغن مایع داخل کاسه ریخته و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید، بهطوریکه تخممرغها از لختگی خارج شوند در این مرحله بهدلخواه میتوانید یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید.
برنج را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به جوش بیاد و کف روی آن را بگیرید برای این نوع تهچینها که خورشت در بین آنها ریخته میشود بهتر است کمی زندهتر از همیشه بردارید و آبکش کنید.
در ادامه برنج را با مخلوط مایه ته چین خوب مخلوطکنید و نصف آن را کف قابلمه داغ، که از قبل کمی روغن ریخته شده بریزید و بعد خورشت قیمه غلیظ را روی آن بریزید. دقت کنید از کنارههای دیوار قابلمه فاصله داشته باشد، سپس بقیه برنج را بریزید و با کفگیر خوب صاف کنید و درب قابلمه را گذاشته و روی حرارت کم به مدت یک ساعت تا ته چین طلایی شود سپس به همراه زرشک تفتداده تزئین کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ته چین ماست با مرغ زعفرانی خانگی را مطالعه کنید.