شاید این املت برای شما نام آشنا باشد و از طعم و مزه خوب آن آگاه باشید. شما بهدلخواه میتوانید از تن ماهی رژیمی یا ساده و یا حتی طعمدار در تهیه این املت استفاده کنید. اگر شما با خوردن صبحانه خوشمزه و مقوی روز خود را شروع کنید احساس سر زندگی و انرژی بیشتری خواهید داشت. امروز در مجله دلتا طرز تهیه املت تن ماهی با رب گوجه و پیاز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا باید تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید شاید درست باشد که تن ماهی همراه با مواد سرخ می شود ولی برای پیشگیری از مسمومیت حتما این کار را انجام دهید، زیرا در تن ماهی باکتری کشنده به نام کلستردیوم بوتولنیوم وجود دارد که به خودی دچار مسمومیت نمیشود و سمی که از آن تولید میشود این کار را می کند پس تن ماهی را داخل آبجوش انداخته و بجوشانید سپس درب آن را باز کنید تا خنک شود.
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. وقتی به این مرحله رسید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رب کاملا سرخ شود و بوی خامی رب از بین برود.
در ادامه تن ماهی را اضافه کنید و به همراه پیاز و رب کاملا سرخ کنید بهتر است برای چرب نشدن املت روغن تن ماهی را دور بریزید. حالا تکههای تن ماهی را خوب سرخ کنید تا مواد یکدست شوند.
در ادامه تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و دانه دانه اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و کمی بعد که تخم مرغ خود را گرفت شروع به هم زدن کنید تا یکدست شود سپس به همراه ریجان تازه و لیموترش و نان تازه سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ طرز تهیه مرغ با سس زرشک مخصوص و خوشمزه را مطالعه کنید.