ساندویچ مرغ سوخاری یکی از انواع ساندویچها میباشد که بسیار خوشمزه و برای کسانی که طعم مرغهای سوخاری را دوست دارند جذاب است. بچهها عاشق فستفود و سوخاریها هستند و بهتره ما یاد بگیریم خودمان برای آنها تهیه کنیم. برای تهیه این ساندویچ ابتدا باید مرغ را آماده کنید که میتوانید از سینه مرغ یا فیله استفاده کنید. امروز در مجله دلتا ساندویچ مرغ سوخاری فستفودی با سیبزمینی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به اندازه دلخواه برش بزنید و داخل یک کاسه بریزید و به آن شیر و سرکه و تمام ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید و روی کاسه را بپوشانید و برای یک ساعت بگذارید مرغ داخل یک مخلوط بماند تا مزهها به خورد هم برود.
در ادامه داخل یک بشقاب آرد سفید و سوخاری و کمی آویشن و پاپریکا و پودر سیر و فلفل سیاه و کمی نمک بزنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس مرغها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل مخلوط آردها بزنید و کمی با دست آن را فشار دهید تا حالت اسپایسی پیدا کند.
در ادامه داخل یک تابه یا شیرجوش روغن ریخته و مرغها را داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس روی دستمال روغنگیر قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود در ادامه گوجه و خیارشور و کاهو را نیز خرد کنید.
برای تهیه سیبزمینی آنها را بشورید و داخل مخلوط آب سرد و کمی یخ قرار دهید تا نشاسته اضافی آن از بین برود سپس آبکش کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ کردن روی آنها نمک و کمی پودر سیر بزنید.
حالا شما برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری میتوانید از نان پیتا یا نان باگت و یا نان همبرگر به دلخواه استفاده کنید و مرغهای سوخاری را داخل نان مورد نظر گذاشته و سیبزمینی و خیارشور و گوجه و کاهو و انواع سس را اضافه کنید و سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پاستا شکم پر، فینگرفود خوشمزه و جذاب را مطالعه کنید.